Huur een tent in Drenthe

Bent u op zoek naar een groene vakantiebestemming voor het hele gezin? Een plek waar u helemaal tot rust komt en waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen? Huur dan een 4-persoons of 6-persoons tent in Drenthe bij Camping de Berken. Nu met 20% korting! Onze natuurrijke familiecamping biedt u luxe ingerichte tenten op een prachtige locatie, waar u een onvergetelijke vakantie kunt vieren.

Huur een tent in Drenthe vanwege de omgeving

Camping de Berken is gelegen midden op het Unesco Geopark de Hondsrug. Deze aantrekkelijke toeristische omgeving kenmerkt zich door een grote verscheidenheid in natuur, dorpjes en attracties. Ontdek bijvoorbeeld het unieke natuurgebied Het Drouwenerzand, vergaap u aan de schoonheid van de Hunzevallei of maak een heerlijke wandeling in de uitgestrekte staatsbossen in de omgeving.

Uw tent op onze camping is een ideale uitvalsbasis om leuke uitstapjes in de omgeving te maken. Naast schilderachtige brinkdorpjes vindt u op relatief korte afstand plaatsen als Stadskanaal, Veendam, Emmen en Groningen. Aan shopmogelijkheden dus geen gebrek. Ook aan de kleintjes is gedacht met Attractiepark Drouwenerzand, Sprookjeshof Zuidlaren en tal van andere leuke attracties.

Ideale uitvalsbasis in hartje Drenthe

Natuurlijk geniet u alleen optimaal van al deze uitstapjes, als u daarna terugkeert in een ontspannen en comfortabele omgeving. Die biedt Camping de Berken u als geen ander. Huurt u bij ons een tent in Drenthe, dan krijgt u een compleet ingerichte Berkentent die werkelijk van alle gemakken is voorzien.

Van picknickbank tot stoelen, van een tweepersoonsbed tot meerdere geïsoleerde matjes en van een grote luifel tot een complete keuken: al deze faciliteiten zijn standaard inbegrepen bij uw Berkentent en staan al op de dag van aankomst allemaal tot uw beschikking.

Zo ervaart u het buitengevoel van kamperen en het gemak van modern comfort. Onze Berkententen zijn bovendien gelegen op een prettige locatie op de camping, zodat u zelf van de nodige rust geniet terwijl uw kinderen zich talloze uurtjes vermaken met het nabijgelegen speeltoestel.

Huur een tent en boek direct uw plaats

Als u besluit een tent bij ons te huren in Drenthe, heeft u de keuze uit twee type Berkententen: 4-persoons en 6-persoons. Afgezien van het verschil in afmeting zijn de tenten faciliteiten verder identiek. Dat geldt ook voor de inbegrepen faciliteiten, waaronder wifi, een complete kampeerinventaris en een elektrische straalkachel voor de wat frissere avonduren.

Wilt u er de komende tijd in eigen land lekker op uit met het hele gezin? Huur dan een tent in Drenthe bij Camping de Berken. U zult er zeker geen spijt van krijgen, getuige ook de vele enthousiaste beoordelingen van onze gasten. Maak een online prijsopgave voor uw verblijf op onze website of plaats direct uw boeking.

Top