Kindvriendelijke camping Drenthe

De allerleukste kindvriendelijke camping in de natuur van Drenthe is Camping de Berken. Wij hebben vele voorzieningen om kinderen de tijd van hun leven te geven.

Meer informatie? Bekijk onze kampeer- en huurmogelijkheden

Kindvriendelijke camping Drenthe

Onze kindvriendelijke camping op de Hondrug in Drenthe heeft in de mei- en zomervakantie een enthousiast animatieteam dat doordeweeks gezellige activiteiten organiseert. ‘s Ochtends wordt er vaak geknutseld en ‘s middags worden er spellen in het bos georganiseerd. Dit zijn activiteiten zoals vossenjachten, speurtochten, hutten bouwen, een spannend bosspel of schatgraven. Ook organiseren we activiteiten voor het hele gezin. Elke week hebben we een ander thema, bijv. cowboys en indianen, toveren, de Olympische spelen, piraten en nog veel meer.

Over onze hele kindvriendelijke camping in Drenthe zijn speeltoestellen verspreid. Wij hebben voor elke leeftijdscategorie speeltoestellen. Een peuterspeelhoek voor de allerkleinsten, zandbakken, schommels, glijbanen en voor de iets grotere kinderen en voor de kinderen die van uitdaging houden ook uitgebreide toestellen waar ze op kunnen klimmen en klauteren. Al onze speeltoestellen zijn gekeurd en veilig bevonden. Wanneer het minder weer is kunnen uw kinderen nog steeds naar hartenlust spelen bij onze kindvriendelijke camping in Drenthe. Wij hebben namelijk ook een groot overdekt speelcentrum.

Wij zijn van mening dat u pas echt van uw vakantie kunt genieten, als uw kinderen ook een leuke tijd beleven op vakantie. Daarom moet u bij onze kindvriendelijke camping in Drenthe zijn.

Bekijk onze verschillende faciliteiten voor kinderen!

Impressie van onze kindvriendelijke camping