Over ons

Camping de Berken is een heus familiebedrijf. In 1960 zijn Jaap & Lammie Heijn begonnen met het naastgelegen “Theehuis Heijn” en in 1967 zijn zij gestart met de camping. Inmiddels zit de Berken al drie generaties in de familie!

Met zijn allen hebben we hard gewerkt om Camping de Berken te maken tot wat het nu is: een modern en kwalitatief goed bedrijf (ANWB-waardering 4*) met toch veel aandacht voor de individuele kampeerder. De verschillende generaties runnen nu samen dit kleinschalige en gemoedelijke kampeerterrein. Voor u betekent dat er bijvoorbeeld altijd ruimte zal zijn voor een gemoedelijk praatje.

We hebben nog elke dag heel veel plezier in ons werk, want we weten hoe belangrijk uw vakantie voor u is!

Graag tot ziens op Camping de Berken!

Team de Berken

Teamfoto

Jos.png

Jos van der Weide

Eigenaar

Hey! Mijn naam is Jos. Vanaf 2011 ben ik mede-eigenaar van camping de Berken. Mijn ouders zijn Jan en Bea. Agnes en Henk zijn mijn tante en oom. Samen runnen wij onze camping. Voordat mijn ouders op de camping zaten was dit van mijn opa en oma. Ik ben daarmee dus de 3e generatie! Al van jongs af aan ben ik op de camping te vinden. Daarnaast heb ik een opleiding in de vastgoedwereld afgerond, maar er toch voor gekozen om mij aan te sluiten bij team de Berken. Naast het werk vind ik het leuk om te tennissen en om te padellen. Wie weet spreken we elkaar snel op camping de Berken!

Henk.png

Henk Kaptein

Allround campingmedewerker

Hoi! Ik ben Henk, directeur buitendienst! Sinds 1992 maak ik deel uit van de camping. Samen met mijn vrouw Agnes hebben wij jaren de naastgelegen brasserie gerund. Hier stond ik in de keuken en maakte ik die heerlijke appeltaart. Nu hou ik mij bezig met alles wat er op het terrein moet gebeuren, zoals timmeren, klussen en straten maken. Het mooiste plekje op de camping is naar mijn mening het tentenveld. Hier straalt het altijd gezelligheid uit.

Buiten het werken op de camping vind ik het heerlijk om een stukje te wandelen of te lezen in een goed boek. Daarnaast pingel ik soms een beetje op mijn gitaar. Maar ik heb nog heel wat oefening nodig... ;)

Johan.png

Johan Wessels

Allround campingmedewerker

Mijn naam is Johan en ik werk sinds 2023 op Camping de Berken. Ik ben 41 jaar en ik woon in Stadskanaal samen met mijn vrouw en twee kinderen. Op de camping ben ik een echt  manusje-van-alles. Alle onderhoudsklusjes die voorbij komen pak ik aan! Het tentenveld is mijn favoriete plekje op de camping. Als ik niet aan het werk ben ga ik graag op pad met mijn camper, gooi ik mijn vishengel uit of sta ik op het volleybalveld.

Bea.png

Bea van der Weide

Allround campingmedewerkster

Ik ben Bea. Mijn vader en moeder zijn in 1960 begonnen met de camping en "Theehuis Heijn". Ik heb één zusje, Agnes. Zij werkt ook op de camping! Ik ben getrouwd met Jan en samen hebben we twee kinderen: Lianne en Jos. Zelf werk ik sinds 1979 op de camping, dat is al 44 jaar! Mijn werkzaamheden zijn heel divers: ik onderhoud de bloementafel, help met de schoonmaak van de toiletgebouwen en overige voorkomende werkzaamheden. Ik ben langzaam aan het minderen, maar doe het werk nog altijd met plezier. Als ik niet op de camping aan het werk ben, dan ben ik het liefst aan het wandelen, fietsen en aan het genieten van de natuur. Daarnaast geniet ik ervan om op de kleinkinderen te passen. En als het lukt sta ik nog geregeld op de tennisbaan! Mijn favoriete plekje is denk ik 59 of 60. Daar is het rustig en heb je mooi uitzicht naar het bos!

Jan.png

Jan van der Weide

Allround Campingmedewerker

Ik ben Jan! Ik ben getrouwd met Bea en ik werk al sinds 1979 op de camping. Ik heb één zus, Sandra, en twee kinderen: Lianne en Jos. Je vindt mij hoofdzakelijk op het terrein: ik ben verantwoordelijk voor alle technische werkzaamheden. Als ik niet aan het werk ben, mag ik graag naar films kijken. Ook hou ik van golfen. Sinds dit jaar heb ik een radiografisch vliegtuig, waar ik graag mee vlieg! En wat mijn favoriete plekje op de camping is? Ik denk 89 of 90!

Harma.png

Harma Bartelds

Interieurverzorgster

Ik ben Harma! Ik loop inmiddels alweer 17 jaar rond op camping de Berken. Ik werk in de schoonmaak en zorg ervoor dat de gehele camping er schoon en verzorgd bij ligt. Mijn favoriete plekje op de camping is het stukje van 106 t/m 109. Hier is het heerlijk rustig en deze studio's vind ik prachtig! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om kleding te herstellen, het van niets weer iets maken is een mooi proces. Verder fiets ik graag en zo heb ik al heel wat toffe plekjes in Nederland mogen ontdekken. Vanaf de camping zijn er ook prachtige routes. Deze hebben we samengesteld in een fietsboekje en is te verkrijgen bij de receptie!

Greet.png

Greet van Boven

Interieurverzorgster

Hoi, mijn naam is Greet. Dit is mijn 6e seizoen op camping de Berken. Ik werk met veel plezier in de schoonmaak en ik vind het naast mijn werk leuk om creatief bezig te zijn. Zo zit ik in een zangkoor, ben ik lid van een muziekvereniging en hou ik van handwerken en bloemschikken. De bloemstukjes die je op de receptie en in de verhuurchalets vindt heb ik dan ook gemaakt. Wie weet treffen we elkaar snel op camping de Berken!

Anneke.png

Anneke Winter

Interieurverzorgster

Ik ben Anneke en ik werk nu twee jaar bij Camping de Berken. Ik hou me bezig met het schoonmaken van de camping: van chalets weer spik en span maken tot het poetsen van privé sanitair! In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig: ik doe aan diamond painting. Ook vind ik bingo heel leuk! Ik hoop je snel te zien op Camping de Berken!

Danika 2024.png

Danika Scholten

Allround receptiemedewerkster

Hoi, Ik ben Danika. Ik ben sinds 1 maart 2024 werkzaam als allround receptiemedewerkster. Daarnaast maak ik filmpjes van de activiteiten op de camping voor Social Media. Ik ben een echte dierenliefhebber. Ik heb zelf een kat en ik volg de studie paraveterinair.

Mijn favoriete plek op de camping is de receptie, de gasten ontvangen een praatje maken. Maar ook een favoriet is de Berkabouter, Ik vind het leuk om spelletjes te doen met kinderen.

Ik ben graag creatief bezig en daarnaast sportief. Ik voetbal en ga vaak met mij vader naar wedstrijden van FC Twente.

Wenda 2024.png

Wenda Kral

Allround receptiemedewerkster

Hallo, Ik ben Wenda. Ik ben sinds 1 maart 2024 werkzaam als allround receptiemedewerkster.  Daarnaast hou ik de website up to date met foto’s, blogs en nieuwtjes. Ik woon met mijn gezin dicht bij de camping.

Mijn favoriete plek op de camping zijn de plaatsen 142 en 141 dichtbij het paadje naar het bos.

In mijn vrije tijd mag ik graag wandelen maar mag ook graag op de bank hangen met een goed boek, regelmatig ga ik samen met mijn man sportduiken.

Foto's van vroeger