Dagattracties

drouwenerzand-attractiepark drenthe.jpg

Attractiepark Drouwerzand

Attractiepark Drouwenerzand is een compleet dagje uit. Voor kinderen in de leeftijd tot 14 jaar is er van alles te beleven. Één prijs, onbeperkt vermaak, inclusief eten en drinken. En daarbij, het attractiepark ligt op 700 meter van de camping, dus makkelijk lopend te bereiken. 

Meer informatie
Wildlands bootjes.jpg

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Op 25 minuten rijden met de auto vind je dit fantastische avontuurlijke dierenpark. In dit relatief nieuwe park maak je samen met familie en vrienden een wereldexpeditie in één dag. Beleef de drie werelddelen Jungola, Serenga en Nortica en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Jij bepaalt zelf hoe je dit ‘adventure’ wilt beleven en in welk tempo. 

Meer informatie
dx adventurepark met glijbanen.jpg

DX Adventurepark bij het Gasselterveld

DX Adventurepark is het grootste open waterpark van Nederland! Dit adventurepark ligt in Gasselte bij de openbare waterplas “Het Gasselterveld”. In dit park kun je met het hele gezin of met je vrienden volop plezier beleven. Voor uw kinderen vanaf 6 jaar is er het aquapark. Dit is een parcours waarop je kunt glijden, klimmen, slingeren, klauteren, balanceren en zelfs gelanceerd kan worden vanaf de blob. Voor de echte waaghalzen zijn er spectaculaire waterschansen die zorgen voor een echte adrenalinekick. 

Meer informatie
Indoorspeelparadijs-sprookjeshof-zuidlaren.jpg

Attractiepark Sprookjeshof Zuidlaren

Zijn jullie opzoek naar een dag vol spanning en plezier? Kom dan gezellig een dag bij het Sprookjeshof op bezoek, dat is genieten voor jong en oud. Het maakt helemaal niks meer uit of het nou mooi of slecht weer is. Jullie kunnen buiten en binnen spelen en het gehele jaar door. Naast de buitenspeeltuin en overdekte kabouter klauter kasteel is er natuurlijk ook het sprookjespark en kinderboerderij en als dat nog niet genoeg is kunnen jullie ook nog een rondvaart maken over het Zuidlaardermeer. 

Meer informatie
9a2a8847-drenthe-family-day-1.jpg

Hunebedcentrum

In de directe omgeving van de camping liggen diverse hunebedden. Op 5 km ligt in Borger het grootste hunebed van Nederland. Daarnaast staat het Hunebedcentrum. Een bijzonder museum in een bijzonder gebouw. Het startpunt van een onvergetelijke reis naar de prehistorie. 

Meer informatie
Boomkroonpad Drouwen

Boomkroonpad

Het Boomkroonpad is een toeristische attractie van Staatsbosbeheer en ligt op ca. 3 km van de camping in de boswachterij Gieten-Borger. Via een worteltunnel en een wenteltrap kunt u over dit 125 meter lange pad langs de “boomkronen” wandelen. Het boomkroonpad is ook startpunt van schitterende boswandelingen door de boswachterij. Je kunt er ook lekker spelen op de bosweide of in het Lorkenspeelbos. 

Meer informatie
Joytime Grolloo.jpg

Joytime Vrijetijdsactiviteiten (12 km.)

Bij recreatieplas De Kleine Moere in Grolloo vind je Joytime Vrijetijdsactiviteiten. Met het Outdoor Belevingspark, nieuw en uniek in Nederland, het Klimpark Outdoor Grolloo en een prachtig paviljoen met ruime terrassen. Dat het lastig is om duidelijk te maken hoe mooi de locatie is en hoe uniek de activiteiten blijkt keer op keer uit de verraste reacties van de gasten. Wat een fantastische plek, is een veel gehoorde reactie. 

Meer informatie

Kabouterland

Ga mee op avontuur!

Dolend door een geheimzinnig konijnenhol kun je kabouters van dichtbij bespieden.

Maak een spannende tocht door de trollengrot, loop via een overdekt wandelpad langs bijzondere planten en leuke kleine exotische dieren, naar de raadselachtige kasteelruïne.

Meer informatie