Recreatieprogramma

In 2024 zullen we voor de volgende weken een recreatieprogramma aanbieden. 

Meivakantie 2024: 28 april - 5 mei 

Zomervakantie 2024: 14 juli - 23 augustus (op de zaterdagen is er geen recreatieprogramma)

Tijdens de weken met een recreatieprogramma worden er voor uw kinderen diverse binnen- en buitenactiviteiten georganiseerd. Ook zijn er verschillende activiteiten voor het hele gezin. Het recreatieprogramma loopt van zondagmiddag tot en met vrijdagmiddag. Aan elke week wordt een thema gekoppeld zoals piraten, indianen en cowboys, toveren, Olympische spelen, natuur, lentekriebels, …

Let op: Wij zijn een natuurcamping met activiteiten die hierbij passen. Dus ongedwongen, veel gericht op de natuur, leuk, niet hysterisch, samen genieten van leuke activiteiten. Hierbij houden wij altijd rekening met de sfeer van onze camping.

thema's animatieweken 2023.png

Thema's animatie 2023

Benieuwd naar de recreatie thema's van afgelopen jaar? Neem snel een kijkje bij de programma's hieronder.

Onderwaterwereld foto.jpg

Onderwaterwereld

23 t/m 28 juli 2023

Deze week duiken we onder in de mooie waterwereld! Duik jij met ons mee?

 

Bekijk hier het programma!
Prearie met indianen.png

Cowboys en Indianen

30 juli t/m 4 augustus 2023

Deze week staat in het teken van Cowboys en Indianen! We maken een indianentooi, een totempaal en spelen veel leuke spellen! Doe gezellig mee!

Bekijk het programma!
sprookjes plaatje.jpg

Sprookjesweek

6 t/m 11 augustus 2023

De week van de sprookjes.. met natuurlijk het grote familiespel op de woensdag als hoogtepunt! Hopelijk zien we je deze week.

Bekijk hier het programma!
Dolle beestenboel.jpg

Dolle beestenboel

20 t/m 25 augustus 2023

We maken er een dolle beestenboel van deze week! Graag zien we je dan!

Bekijk hier het programma!

’s Morgens wordt er vaak geknutseld op de knutselzolder in de Berkabouter of worden er spellen binnen of buiten gespeeld. ’s Middags gaan we zoveel mogelijk naar buiten voor bijv.; een bosspel, broodjes bakken op een echt vuur, waterspelletjes, een vossenjacht of andere activiteiten.. Elke week is er een leuke speurtocht door het bos of over de hei voor het hele gezin. Daarnaast zijn er zo nu en dan ’s avonds bijzondere activiteiten zoals een avondspel met een speciaal thema, een spelenkermis of bonte avond. Voor de allerkleinsten is er een gezellig en leerzaam pretkwartiertje in het begin van de ochtend.