Recreatieprogramma

In 2023 zullen we voor de volgende weken een recreatieprogramma aanbieden. 

Meivakantie 2023: 1 - 5 mei

Zomervakantie 2023: 17 juli - 25 augustus

Tijdens de weken met een recreatieprogramma worden er voor uw kinderen diverse binnen- en buitenactiviteiten georganiseerd. Ook zijn er verschillende activiteiten voor het hele gezin. Het recreatieprogramma loopt van maandagmorgen tot en met vrijdagochtend. Aan elke week wordt een thema gekoppeld bv. piraten, indianen en cowboys, toveren, Olympische spelen, natuur, lentekriebels, …

Let op: Wij zijn een natuurcamping met activiteiten die hierbij passen. Dus ongedwongen, veel gericht op de natuur, leuk, niet hysterisch, samen genieten van leuke activiteiten. Hierbij houden wij altijd rekening met de sfeer van onze camping.

’s Morgens wordt er vaak geknutseld op de knutselzolder in de Berkabouter of worden er spellen binnen of buiten gespeeld. ’s Middags gaan we zoveel mogelijk naar buiten voor bijv.; een bosspel, broodjes bakken op een echt vuur, waterspelletjes een vossenjacht of andere activiteiten.. Elke week is er een leuke speurtocht door het bos of over de hei voor het hele gezin. Daarnaast zijn er zo nu en dan ’s avonds bijzondere activiteiten zoals een avondspel met een speciaal thema, een spelenkermis of bonte avond. Vrijdags sluiten we de week traditioneel af met schatgraven of een spannend bosspel met aansluitend poffertjes eten. Voor de allerkleinsten is er een gezellig en leerzaam pretkwartiertje in het begin van de ochtend.