Kamperen met hond

Wilt u genieten van een fijne vakantie op een camping gelegen in de prachtige natuur van Drenthe maar niet zonder uw trouwe viervoeter? Geen zorgen, kamperen met een hond is op Camping de Berken in Drenthe gewoon toegestaan!

  • Honden van kampeerders zijn toegestaan op alle kampeerplekken en in de 2-persoons Berkenstudio
  • Honden van bezoekers zijn niet toegestaan
  • Honden moeten aangelijnd zijn op de camping
  • Honden alleen buiten het terrein uitlaten
  • Poepzakjes zijn voorradig op 2 punten op het terrein

Onze huisregels

Kamperen met hond is op onze camping in Drenthe toegestaan op alle kampeerplekken. Hiervoor geldt wel dat u uw hond moet uitlaten buiten de camping en dat uw hond op de camping continu aangelijnd moet zijn. Gelukkig bevindt de natuur zich niet ver van onze camping en kan uw hond zich daar volop uitleven! Let op: Honden van bezoekers zijn bij ons niet toegestaan.

Berkenstudio.jpg

Kamperen met hond in de Berkenstudio

Daarnaast zijn honden ook toegestaan in één van onze huuraccommodaties: de Berkenstudio. Bij het inrichten van deze studio’s is extra ruimte gecreëerd voor huisdieren. De Berkenstudio’s zijn verder van alle gemakken voorzien: ze hebben een eigen douche, wc en wastafel en beschikken over een boxspring bed, een keuken met veranda en een zonnescherm. Ook vindt u in deze studio’s een eigen koelkast. Wel zo fijn om een verfrissende snack voor uw hond in te bewaren.

Huur een Berkenstudio
Ruime comfortplaats in Gasselte.JPG

Ruime keuze kampeerplaatsen

Op Camping de Berken heeft u de keuze uit verschillende ruime kampeerplaatsen. Dicht in de buurt van onze tentplaatsen vindt u een centraal watertappunt, wel zo fijn om de dorst van uw hond te lessen. De camperplaatsen en comfortplaatsen beschikken zelfs over een eigen watertappunt. Daarnaast zijn er op Camping de Berken 36 comfortplaatsen met privé sanitair. Ook op die plaatsen zijn honden gewoon toegestaan. Zo kunt u het kampeergevoel combineren met de luxe van eigen sanitair.

Kamperen met hond bij Camping de Berken
Gasselterheide

Kamperen met uw hond in Drenthe: ultiem genieten van de natuur

Kamperen met uw hond in Drenthe betekent ultiem genieten van de natuur. Rondom onze camping vindt u namelijk de meest prachtige natuurgebieden. Ga lekker wandelen in Geopark de Hondsrug. Of gaat u toch liever naar het Nationaal landschap Drentsche Aa? Het natuurgebied rondom Camping de Berken is bij uitstek geschikt voor kampeerders met een hond. Er zijn zelfs gebieden waar uw hond zelfs mag loslopen. Liever fietsen met uw hond? Ook dat kan in de buurt van onze camping.

Meer informatie over de omgeving