Kamperen met hond

wandelen met hond.jpeg

Wilt u genieten van een fijne vakantie op een camping gelegen in de prachtige natuur van Drenthe maar niet zonder uw trouwe viervoeter? Geen zorgen, kamperen met een hond is op Camping de Berken in Drenthe gewoon toegestaan! Vanaf onze camping loopt u direct het natuurgebied in om eindeloos te wandelen met uw hond. Poepzakjes zijn op de parkeerplaats voor de receptie en bij het eerste toiletgebouw te vinden.

Let op: Honden van bezoekers zijn bij ons niet toegestaan.

Onze huisregels

Uw hond is van harte welkom op onze camping! Het is wel belangrijk dat uw huisdier geen overlast veroorzaakt voor andere campinggasten. Daarom hebben we een aantal huisregels opgesteld. 

  • Honden van bezoekers zijn niet toegestaan
  • Honden moeten aangelijnd zijn op de camping en op eigen plaats
  • Hondenhekjes zijn toegestaan, maar wel alleen op eigen plaats
  • Honden alleen buiten het terrein uitlaten. Een ongelukje kan gebeuren. Wilt u het dan wel gelijk opruimen? Poepzakjes kunt u vinden op het parkeerterrein naast het infobord en bij het eerste sanitairgebouw.
Berkenstudio.jpg

Kamperen met hond in de Berkenstudio

Daarnaast zijn honden ook toegestaan in één van onze huuraccommodaties: de Berkenstudio. De Berkenstudio’s zijn van alle gemakken voorzien: ze hebben een eigen douche, wc en wastafel en beschikken over een boxspring bed, een keuken met veranda en een zonnescherm. Ook vindt u in deze studio’s een eigen koelkast. 

Huur een Berkenstudio
Chalet met frontkamer in Drenthe

Kamperen met hond in een 4-persoons chalet

Daarnaast zijn honden ook toegestaan in twee 4-persoons chalets. Deze chalets zijn voorzien van een overdekte veranda met hondenhekje. Deze huurchalets zijn van alle gemakken voorzien: ze hebben een eigen douche, wc en wastafel en beschikken over een tweepersoons bed, twee eenpersoons bedden en een keuken. Ook vindt u in deze chalets een eigen koelkast. Wel zo fijn om een verfrissende snack voor uw hond in te bewaren.

Huur een 4-persoons chalet met hond
Ruime comfortplaats in Gasselte.JPG

Ruime keuze kampeerplaatsen

Op Camping de Berken heeft u de keuze uit verschillende ruime kampeerplaatsen. Dicht in de buurt van onze tentplaatsen vindt u een centraal watertappunt, wel zo fijn om de dorst van uw hond te lessen. De camperplaatsen en comfortplaatsen beschikken zelfs over een eigen watertappunt. Daarnaast zijn er op Camping de Berken 36 comfortplaatsen met privé sanitair. Ook op die plaatsen zijn honden gewoon toegestaan. Zo kunt u het kampeergevoel combineren met de luxe van eigen sanitair.

Kamperen met hond bij Camping de Berken

Kamperen met uw hond in Drenthe: ultiem genieten van de natuur

Kamperen met uw hond in Drenthe betekent ultiem genieten van de natuur. Rondom onze camping vindt u namelijk de meest prachtige natuurgebieden. Ga lekker wandelen in Geopark de Hondsrug. Of gaat u toch liever naar het Nationaal landschap Drentsche Aa? Het natuurgebied rondom Camping de Berken is bij uitstek geschikt voor kampeerders met een hond. Er zijn zelfs gebieden waar uw hond mag loslopen. Liever fietsen met uw hond? Ook dat kan in de buurt van onze camping.

Meer informatie over de omgeving