Chalet huren Drenthe

Een chalet huren in Drenthe, daarvoor kunt u bij camping de Berken terecht. Er gaat niets boven heerlijk tot rust komen in een luxe chalet in de ongerepte natuur van Drenthe. Camping de Berken is een prachtige, betaalbare familiecamping. Op de camping zelf en ook in de omgeving kunt u vele dingen ondernemen. Camping de Berken is ideaal gelegen voor wandel- en fietstochten. Vanuit het chalet dat u kunt huren in Drenthe, kunt u zo de bossen, heidegebieden en brinkdorpjes in. Ook zijn er vele dagattracties in de buurt voor volwassenen als kinderen.

Meer informatie? Bekijk nu onze huurmogelijkheden

Chalet huren Drenthe

Het grote voordeel van het huren van een chalet, vakantiehuisje of stacaravan in Drenthe is dat u bij aankomst meteen van uw vakantie kunt genieten. U heeft geen gedoe met het opzetten van een tent of caravan en u hoeft lang niet zoveel spullen mee te nemen. Camping de Berken verhuurt 15 luxe chalets en zes berkenstudio's. Wij hebben tien 4-persoonschalets, drie 6-persoonschalets, twee 6-persoons huurchalets de luxe, vier 2-persoons Berkenstudio's de luxe en twee 2-persoons Berkenstudio's. De chalets die u kunt huren in Drenthe zijn modern ingericht, ze zijn voorzien van goede bedden, een keuken, eettafel, badkamer, bankstel en voor het chalet bevindt zich een grote veranda met tafel, stoelen en een uitschuifbaar zonnedoek of een gedeeltelijke overkapping.

Van uw welverdiende vakantie genieten? Wel de lusten maar niet de lasten van het kamperen ervaren? Dat doet u door een chalet te huren in Drenthe, bijvoorbeeld bij gezinscamping de Berken. Dat belooft een droomvakantie voor het hele gezin te worden.

Meer informatie

Impressie huurchalets