Kamperen in Drenthe met Pasen

Wilt u kamperen in Drenthe met Pasen? Op Goede Vrijdag, eerste paasdag en tweede paasdag kunt u terecht voor een onvergetelijk verblijf op Camping de Berken. Bekijk hieronder de kampeerarrangementen op onze groene familiecamping en boek direct!

Voordelige arrangementen met Pasen

Tijdens Pasen kunt u bij ons op verschillende campingplaatsen kamperen:

Comfortplaats

Comfortplaatsen zijn de standaard op onze camping en zijn geschikt voor alle kampeermiddelen. Houdt u van rust en privacy dan zijn de plaatsen in een laantje misschien iets voor u. Heeft u kinderen? Dan zijn er verscheidene plaatsen aan een veldje met speeltoestel. Alle comfortplaatsen zijn omzoomd door bosschages voor wat extra privacy.

Ruime comfortplaats in Gasselte

Boek nu uw Paasarrangement op een comfortplaats


Tentplaats

De ruim opgezette tentplaatsen liggen aan de bosrand in een natuurlijke omgeving. Midden op het tentenveld staat een natuurlijk ingerichte speelplaats met tipi, peuterdoolhof en zandbak. Op elke plaats staat een picknicktafel voor u klaar! Zo kunt u comfortabel genieten van uw welverdiende vakantie.

Tentplaats met klim en klauter toestel

Boek nu uw Paasarrangement op een tentplaats


Comfortplaats XL

De comfort XL plaatsen zijn 150 m2+ en bieden het ultieme comfort. Zo zijn deze plaatsen, naast onze standaard comfortvoorzieningen, ook voorzien van een picknickbank en een fietsenstalling voor de fietsen. Kortom een comfort XL plaats biedt u veel luxe voor een onbezorgde kampeervakantie in Drenthe.

comfortplaats XL

Boek nu uw Pasen op een comfortplaats XL


Comfortplaats met privé sanitair

Op de camping zijn 36 plaatsen ingericht met luxe privé-sanitair. Deze plaatsen zijn geschikt voor alle kampeermiddelen. Op deze ruime plaatsen hebt u de beschikking over een eigen privé sanitair met toilet, wastafel en douche. Voor u heel dichtbij, geen wachttijden...

Berken prive sanitair

Boek nu uw Pasen op een comfortplaats met privé sanitair


Camperplaats

Dichtbij de centrale voorzieningen en het sanitairgebouw zijn een viertal camperplaatsen gerealiseerd. De plaatsen zijn 70 m2 groot, hebben semi-verharding voor de wielen en een stuk kunstgras (4,0 m. x 2,5 m.) op de plek van de luifel. De camperplaatsen worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief! 

Camperplaats-op-Camping-de-Berken-Medium-1

Boek nu uw Pasen op een camperplaats

Waarom kamperen in Drenthe tijdens de paasdagen?

Pasen is een tijd van knutselen, versieren en vooral van gezelligheid met het hele gezin. De paasdagen verdienen dan ook een bijzondere locatie en die vindt u gewoon in eigen land; in Drenthe bij Camping de Berken. Gelegen middenin een groot natuurgebied waar u de (paas)hazen ziet lopen, bieden wij het ultieme groene decor voor een fantastische familievakantie.

Uw vakantie op onze natuurcamping begint op Goede Vrijdag, waarna eerste paasdag en tweede paasdag een lang en gezellig paasweekend complementeren. Kies nu het kampeerarrangement dat bij u past en reserveer tijdig om de paasdrukte voor te zijn.

Camping met voordelige arrangementen tijdens Pasen

Camping de Berken is een populaire kampeerbestemming tijdens Pasen en dat heeft meerdere goede redenen. Zo kunt u naar hartenlust genieten van de rust en speelmogelijkheden op het campingterrein of u verbazen over de schoonheid van het Drentse landschap tijdens een fiets- of wandeltocht. Het is de ultieme manier om de paasdagen comfortabel door te brengen.

Bent u avontuurlijker ingesteld? Ook dan is onze camping de ideale uitvalsbasis voor diverse leuke activiteiten tijdens de paasdagen. Ga sporten in het uitgestrekte natuurgebied, bezoek een van de vele topattracties in de omgeving of rij naar een van de dichtbijgelegen steden voor een ontspannend dagje shoppen. Hoe u Pasen ook in wilt vullen; met een kampeerarrangement van Camping de Berken kan het op vele manieren!

Boek nu een kampeerplaats met Pasen