Kamperen in Drenthe met Hemelvaart

Wilt u kamperen in Drenthe met Hemelvaart? Camping de Berken is dé plek voor een gezellige vakantie met het hele gezin. In de prachtige omgeving met activiteiten voor jong en oud zult u zich geen seconde vervelen. Bekijk hieronder de arrangementen op onze camping tijdens Hemelvaart en boek direct!

Voordelige arrangementen Hemelvaart 

Tijdens Hemelvaart kunt u bij ons op verschillende kampeerplaatsen kamperen:


Tentplaats

De 13 ruim opgezette tentplaatsen liggen aan de bosrand in een natuurlijke omgeving. Op dit autovrije tentenveld zijn ook vouwwagens toegestaan. Midden op het tentenveld staat een natuurlijk ingerichte speelplaats met waterpunt, tipi, peuterdoolhof en zandbak. Op elke plaats staat een picknicktafel voor u klaar! Zo kunt u comfortabel genieten van uw welverdiende vakantie.

Autovrije tentenveld

Boek nu uw tentplaats met Hemelvaart (minimaal 4 nachten)


Camperplaats 

Dichtbij de centrale voorzieningen en het sanitairgebouw zijn een viertal camperplaatsen gerealiseerd. De plaatsen zijn 70 m2 groot, hebben semi-verharding voor de wielen en een stuk kunstgras (4,0 m. x 2,5 m.) op de plek van de luifel. De camperplaatsen worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief! 

Camperplaats-op-Camping-de-Berken-Medium-1

Boek nu een camperplaats met Hemelvaart


Comfortplaats (tot 1 januari 2024 is het minimale aantal te boeken nachten 7)

Comfortplaatsen zijn de standaard op onze camping en zijn geschikt voor alle kampeermiddelen. Houdt u van rust en privacy dan zijn de plaatsen in een laantje misschien iets voor u. Heeft u kinderen? Dan zijn er verscheidene plaatsen aan een veldje met speeltoestel. Alle comfortplaatsen zijn omzoomd door bosschages voor wat extra privacy. 

Comfortplaatsen rondom een veldje

Boek nu uw comfortplaats met Hemelvaart


Comfortplaats met privé sanitair (tot 1 januari 2024 is het minimale aantal te boeken nachten 7)

Op de camping zijn 36 plaatsen ingericht met luxe privé-sanitair. Deze plaatsen zijn geschikt voor alle kampeermiddelen. Op deze ruime plaatsen hebt u de beschikking over een eigen privé sanitair met toilet, wastafel en douche. Voor u heel dichtbij, geen wachttijden... 

prive-sanitair-op-camping-de-berken-Medium

Boek nu uw comfortplaats met privé sanitair met Hemelvaart


Comfortplaats XL (tot 1 januari 2024 is het minimale aantal te boeken nachten 7)

Onze comfort XL plaatsen zijn 150 m2+ en bieden het ultieme comfort. Zo zijn deze plaatsen, naast onze standaard comfortvoorzieningen, ook voorzien van een picknickbank en een fietsenstalling voor de fietsen. Kortom een comfort XL plaats biedt u veel luxe voor een onbezorgde kampeervakantie in Drenthe.

comfortplaats XL

Boek nu uw comfortplaats XL met Hemelvaart (vanaf 10 mei is er nog ruimte)


Waarom kamperen in Drenthe tijdens Hemelvaart?

Hemelvaart is een populaire vakantieperiode bij mensen die in de lente willen genieten van een heerlijke vakantie in eigen land. Dat lukt nergens beter dan in Drenthe, waar Camping de Berken centraal gelegen is in het groene UNESCO Geopark de Hondsrug. Het gebied biedt een ultieme mix tussen rustige natuur, prachtige brinkdorpjes en spectaculaire attracties.

Kan uw vakantie niet lang genoeg duren? Combineer dan Hemelvaart en Pinksteren en kies voor een extra lang en voordelig arrangement (eventueel deels onbewoond) op onze camping in Drenthe.

Camping met voordelige arrangementen tijdens Hemelvaart

Hoewel veel campinggasten naar hartenlust gebruik maken van de uitgebreide fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving, is het ook zeker geen straf om een dagje op ons groene campingterrein te blijven. Terwijl de kinderen zich eindeloos vermaken bij de vele speeltoestellen, doet u op uw gemak een boodschapje bij het campingwinkeltje of eet u een hapje bij restaurant Brasserie Flair

Wilt u uw dag actiever invullen, dan zijn de keuzemogelijkheden zeer divers. Op rijafstand vindt u diverse leuke steden voor een gezellig dagje winkelen, net als leuke attracties voor het hele gezin. Wilt u Hemelvaart rustiger invullen op onze camping in Drenthe? Kies dan voor een ontspannende fietsrit of wandeltocht. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Boek een kampeerplaats met Hemelvaart
tentenveld.jpeg

Daarom Camping de Berken!

 • Ruime opgezette plaatsen
 • Kunstgras op de meeste comfort- en camperplaatsen
 • Autovrij tentenveld met picknick bank
 • Privé sanitair
 • Huur accommodaties
 • Mooie fiets- en wandelroutes vanaf de camping
 • Verscheidene hunebedden op loop- en fietsafstand van de camping
 • Diverse speeltuinen voor de kinderen
 • Schone sanitair gebouwen
 • Bosschages voor privacy
 • Omringd door bossen en heidevelden
 • Ideale uitvalbasis door centrale ligging
Beleef een vakantie op Camping de Berken!