Camperplaatsen Drenthe

Bent u op zoek naar camperplaatsen in Drenthe? Camping de Berken is een kleinschalige familiecamping in Drenthe met een oppervlakte van 4 hectare. Op onze camping vindt u gezellige veldjes met speeltoestellen en laantjes met rust en privacy. Wilt u beschut tussen de bomen of liever in de zon zitten? Het is allemaal mogelijk.

Bekijk alle faciliteiten

Camperplaatsen Drenthe

De plaatsen van Camping de Berken

Wanneer u met een camper komt dan kunt u zowel op de comfortplaatsen als de comfort XL plaatsen verblijven. Op zoek naar een camping met privé sanitair? Uiteraard hebben wij ook speciale camperplaatsen met privé sanitair. Er is dus ruimschoots keus voor u. Door de egale en ruime plaatsen op zandgrond is ons terrein zeer geschikt voor campers. De meeste plaatsen hebben zelfs kunstgras, wat uw verblijf nog comfortabeler maakt. Alle voorzieningen zijn op de plaats aanwezig: elektra, watertappunt, vuilwaterafvoer en een tv-aansluiting. Bovendien is er op alle plaatsen gratis WIFI te ontvangen.

Onze camperplaatsen in Drenthe liggen dichtbij de centrale voorzieningen en het sanitairgebouw. De plaatsen zijn 70 vierkante meter groot, hebben verharding voor de wielen en een stuk kunstgras op de plek van de luifel. Daarnaast zijn alle bovengenoemde voorzieningen van een comfortplaats aanwezig. Als groot voordeel komt er nog bij dat deze camperplaatsen worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Naast de camperplaatsen in Drenthe, kunt u bij ons ook verschillende accommodaties huren. Het voordeel hiervan is dat uw onderkomen dan al voor u klaarstaat, zodat u direct na aankomst al kunt genieten van uw vakantie. Bij Camping de Berken zijn er 22 chalets te huur met een grote veranda, 2 Berkenstudio’s, 4 berkenstudio’s de luxe en 3 trekkershutten. De trekkershutten hebben ieder 4 slaapplaatsen. Naast de camping ligt Brasserie Flair waar u terecht kunt voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Ook kunt u hier een snack afhalen. Op onze camping zijn u en uw kinderen dus gegarandeerd van een geweldige vakantie.

Meer informatie