Gezinscamping Drenthe

Natuurlijke speeltuin met waterpunt

Wilt u een onvergetelijke vakantie met uw gezin? Kom dan naar Camping de Berken: een gezinscamping in Drenthe. Terwijl uw kinderen naar hartenlust spelen in de verschillende speeltuinen, kunt u lekker tot rust komen op onze gezinscamping.

Wij hebben met zorg vele speeltoestellen uitgezocht voor alle leeftijdscategorieën. Deze liggen verspreid op onze veldjes. Zo is er altijd wel een speeltoestel bij u in de buurt en kunt u vanaf uw plaats uw kind zien spelen. Op het tentenveld heeft u zicht op een groot klim- en klautertoestel en op de centraal gelegen natuurlijke speelplaats. Water en zand zijn daar de belangrijkste ingrediënten voor uren speelplezier. Wanneer het minder goed weer is kunnen de kinderen naar hartenlust spelen in de binnenspeeltuin. In het grote klim- klauter- en glijtoestel komen ze al gauw al hun vriendjes en vriendinnetjes van de camping tegen.

Boek nu één van onze accommodaties!

Kamperen op een gezinscamping in Drenthe

Zand- en water speelplaats op Camping de Bekren

Onze gezinscamping in Drenthe heeft een animatieteam dat, tijdens de meivakantie en in het hoogseizoen, met veel plezier activiteiten voor uw kinderen en het gezin verzorgd. Elke week hebben we een ander programma dat bol staat van activiteiten voor alle leeftijdscategorieën. 

In de ochtend wordt er vaak geknutseld terwijl er aan het einde van de middag vaak buitenactiviteiten worden georganiseerd. Eén avond in de week organiseert onze gezinscamping een speurtocht voor het hele gezin door de omliggende bossen en heidevelden van de camping. 

Lees meer over ons recreatieprogramma!

Huren op een gezinscamping in Drenthe

Impressie gezinscamping de Berken