Gezinscamping Drenthe

Als u een onvergetelijke vakantie wil met uw gezin, kom dan naar onze gezinscamping in Drenthe. Onze gezinscamping is gelegen midden in de natuur van Drenthe. Hier kunt u tot rust komen en hebben uw kinderen een geweldige tijd.

Meer informatie? Bekijk onze kampeer- en huurmogelijkheden

Wij hebben met zorg vele speeltoestellen uitgezocht voor alle leeftijdscategorieën. Deze zijn verspreidt over onze hele gezinscamping in Drenthe. Zo is er altijd wel een speeltoestel bij u in de buurt en kunt u vanaf uw plaats uw kind zien spelen. Ook hebben wij speciale veldjes met uitgebreide klimtoestellen en een speeltuin waar gespeeld kan worden met natuurlijke materialen. Wanneer het minder goed weer is kunnen de kinderen bij ons nog steeds lekker spelen. Wij hebben namelijk een groot overdekt speelcentrum , waar u een gigantisch speeltoestel vindt waar kinderen kunnen klimmen en klauteren.

Wij hebben een animatieteam, dat met veel plezier activiteiten voor uw kinderen verzorgd. Elke week hebben we een ander programma dat bol staat van activiteiten voor alle leeftijdscategorieën. ‘s Ochtends gaan we knutselen, ‘s middags doen we spellen in het bos en we hebben ook activiteiten voor het hele gezin. Op onze gezinscamping in Drenthe is altijd wel wat te beleven voor uw kind.

U zult moeite moeten doen om uw kind weer mee naar huis te krijgen, als u bij onze gezinscamping in Drenthe verblijft.

Meer informatie

Impressie gezinscamping de Berken