Kamperen in Drenthe

Wie comfortabel wil kamperen in Drenthe is bij Camping de Berken aan het juiste adres. Wij zijn een kleine, gemoedelijke camping midden in de prachtige en unieke natuur van Drenthe.

Meer informatie? Bekijk onze kampeer- en huurmogelijkheden!

Kamperen Drenthe

Als u bij ons komt kamperen in Drenthe, ervaart u het gevoel van buitenleven, maar natuurlijk wel met een beetje luxe. Vrijwel al onze plaatsen zijn voorzien van water, elektriciteit, riolering en tv-aansluiting. Wij hebben 2 vloerverwarmde sanitairgebouwen. Maar voor wie er niet van houdt sanitair te moeten delen, hebben wij ook enkele plaatsen met privé sanitair. Dit sanitair bestaat uit een douche, wastafel en toilet.

Kamperen in Drenthe is ook geweldig voor kinderen van 0 t/m 10 jaar. In de mei- en zomervakantie hebben we een enthousiast animatieteam dat vele spannende activiteiten organiseert. Elke week staan deze activiteiten in het kader van een thema, zoals piraten, cowboys en indianen of sprookjes. ’s Ochtends gaan we vaak knutselen. ’s Middags en ’s avonds worden de activiteiten zoveel mogelijk buiten georganiseerd. Ook zijn er activiteiten voor het hele gezin. Naast het animatieteam hebben wij nog meer voorzieningen voor kinderen.

Als u gaat kamperen in Drenthe, is er in de omgeving veel te doen. Zo zijn er 2 gratis toegankelijke zwemplassen binnen 3 km en 3 zwembaden binnen een straal van 5 km rond de camping. De camping grenst aan het prachtige natuurgebied “het Drouwenerzand”. Hierdoor kunt u direct vanaf de camping verscheidene wandelroutes maken. En het knooppuntennetwerk loopt voor de camping langs, zodat er ook met de fiets van alles makkelijk te ontdekken valt. Ook vindt u in de buurt van de camping vele dagattracties waar uw kinderen hun ogen zullen uitkijken.

Meer informatie

Impressie familiecamping de Berken