Camping met gratis WIFI

Camping met gratis wifi

Bent u op zoek naar een camping met gratis wifi? Dan heeft u deze gevonden. Camping de Berken in Drenthe is een camping waar u heel goed met uw gezin kunt vertoeven.

Meer informatie? Bekijk onze andere faciliteiten!

Camping met gratis wifi

Tegenwoordig wil iedereen ook op de camping lekker internetten, maar dit is nog lang niet op alle campings in Nederland mogelijk. Camping de Berken is zelfs een camping met gratis wifi. Ons gehele kampeerterrein is voorzien van draadloos internet. Dit betekent dat u overal waar u maar bent op de camping van de gratis wifi gebruik kunt maken. Met uw eigen telefoon, tablet of laptop kunt u heerlijk in het zonnetje alle sociale media en het nieuws van de dag volgen.

Naast dat wij een camping met gratis wifi zijn, zijn er natuurlijk ook overige faciliteiten:

  • Comfortabel sanitair
  • Wasserette
  • Bibliotheek
  • Speeltuinen
  • Kinderrecreatie
  • Brasserie Flair

Bij de naastgelegen Brasserie Flair kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner. ’s Avonds kunt u er eten afhalen. Naast de receptie vindt u een winkeltje waar u elke ochtend warme broodjes en een krant kunt kopen. De kinderen kunnen zich zeker op onze camping vermaken: van spelletjes en speeltuinen tot de kinderanimatie. Veel veldjes zijn bovendien voorzien van een eigen speeltuin, zodat u uw kinderen vanuit de tent kunt zien spelen. Heeft u pech en regent het? Voor de kinderen is dat geen probleem. Zij kunnen zich dan alsnog goed vermaken in de binnenspeelplaats.

Terwijl de kinderen zich uitstekend op de camping vermaken, kunt u er eens lekker op uit. Ga lekker wandelen of fietsen in de prachtige natuur van de cultuurrijke Drentse Hondsrug en geniet van de omgeving. Denk hierbij aan het unieke natuurgebied het Drouwenerzand, het beeklandschap De Drentsche Aa, De Hunze Vallei en de verschillende staatsbossen in de omgeving. Samen met u kinderen kunt er natuurlijk ook op uit gaan. Er zijn diverse dagattracties in de buurt van onze camping zoals het Sprookjeshof Zuidlaren en het attractiepark Drouwenerzand.

Wanneer u de omgeving heeft ontdekt en weer terug bent bij uw kampeerplaats, kunt u op onze camping met gratis wifi nog even uw telefoon of tablet erbij pakken. Veel van onze campinggasten ervaren dit als een groot voordeel van onze camping en dat is het ook zeker.

Meer informatie