Camping met binnenspeeltuin

Binnenspeeltuin Drenthe

Camping met binnenspeeltuin in Drenthe

In Nederland is er helaas een kans dat het wat minder goed weer is wanneer u op de camping staat. Bij Camping de Berken is dat totaal geen probleem. Wij hebben namelijk een camping met binnenspeeltuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen terwijl het buiten regent. Op onze camping heeft u dus naar uw zin bij zowel goed als slecht weer.

In de binnenspeeltuin van onze familiecamping in Drenthe kunnen jonge kinderen zich helemaal uitleven. Het speelplezier staat voorop en er zijn diverse mogelijkheden om te klimmen en klauteren. Zo is er een glijbaan en een groot spinnenweb waar kinderen zich in kunnen vermaken.

Bekijk onze binnenspeeltuin!
Water- en zandspeelplaats

Daarom Camping de Berken!

  • Grote binnenspeeltuin voor als het regent
  • Kleinschalig en overzichtelijk
  • Recreatieprogramma in de mei- en zomervakantie
  • Kinderen maken snel vriendjes
  • Leuke activiteiten en uitjes op korte afstand van de camping
  • Kamperen in de natuur
  • Veel verschillende speeltuinen
Boek nu jouw familie vakantie!

Kamperen op een camping met binnenspeeltuin

Klimmen en klauteren

De Berkabouter: binnenspeeltuin en knutselen op de camping

Onze binnenspeeltuin heet de Berkabouter en is een overdekte speelplaats. Hier kunnen uw kinderen lekker buitenspelen terwijl het wat minder mooi weer is. Zowel binnen als buiten kunnen ze tafeltennissen. Op onze camping met binnenspeeltuin bevindt zich een klim,- klauter- en glijtoestel. De meeste kinderen vinden dit helemaal geweldig.

Mochten uw kinderen geen hoogtevrees hebben dan kunnen zij zich door de spin naar beneden laten vallen of gluren naar de knutselzolder. In de knutselzolder maken de kinderen samen met het recreatieteam de mooiste dingen. Speciaal voor de creatieve kinderen is de knutselzolder de ideale plek. Hier kunnen de kinderen hun fantasieën laten gaan en leuke dingen voor de ouders maken, zoals een mooie kleurplaat. In de mei- en zomervakantie worden er regelmatig knutselactiviteiten georganiseerd door het recreatieteam.

Klinkt goed, toch? Boek snel een overnachting!

Huur een accommodatie op onze camping met binnenspeeltuin

Binnenspeeltuin Drenthe

Impressie binnenspeeltuin