Camping met binnenspeeltuin

In Nederland is er helaas een kans dat het wat minder goed weer is wanneer u op de camping staat. Bij Camping de Berken is dat totaal geen probleem. Wij hebben namelijk een camping met binnenspeeltuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen terwijl het buiten regent. Op onze camping heeft u dus naar uw zin bij zowel goed als slecht weer.

Bekijk hier onze binnenspeeltuin!

Camping met binnenspeeltuin

Onze binnenspeeltuin heet de Berkabouter en is een overdekte speelplaats. Hier kunnen uw kinderen lekker buitenspelen terwijl het wat minder mooi weer is. Zowel binnen als buiten kunnen ze tafeltennissen. Op onze camping met binnenspeeltuin bevindt zich een klim,- klauter- en glijtoestel. De meeste kinderen vinden dit helemaal geweldig.

Mochten uw kinderen geen hoogtevrees hebben dan kunnen zij zich door de spin naar beneden laten vallen of gluren naar de knutselzolder. In de knutselzolder maken de kinderen samen met het recreatieteam de mooiste dingen. Speciaal voor de creatieve kinderen is de knutselzolder de ideale plek. Hier kunnen de kinderen hun fantasieën laten gaan en leuke dingen voor de ouders maken, zoals een mooie kleurplaat. In de mei- en zomervakantie worden er regelmatig knutselactiviteiten georganiseerd door het recreatieteam.

Zoals u misschien wel kunt bedenken is onze camping met binnenspeeltuin erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Onze camping is erg kindvriendelijk en gelegen in de ongerepte natuur van Drenthe. Het is een waar paradijs voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Er bevinden zich op de camping veel veldjes met speeltoestellen, zodat u vanaf uw caravan of tent een oogje in het zeil kunt houden terwijl uw kinderen aan het spelen zijn. Ook is er een animatieteam dat de kinderen bezighoudt met speurtochten, spelletjes en knutselen.

Wilt u er gezellig een dagje op uit met uw kinderen? Er zijn veel dagattracties in de buurt van onze camping:

  • Attractiepark Drouwenerzand
  • Sprookjeshof Zuidlaren
  • Willdlands Adventure Zoo Emmen
  • Kabouterland Exloo

Er zijn dus volop mogelijkheden wanneer u op camping de Berken bent. Ontdek het zelf en uw kinderen zullen een geweldige vakantie hebben.

Meer informatie

Impressie binnenspeeltuin