Mooie ligging in de prachtige natuur
Uitstekende en schone sanitaire voorzieningen
Uitgebreide (indoor) speelgelegenheden.
Onze gasten geven ons een 9 op Zoover!

Comfortabele camping

in natuurlijk Drenthe

Camping de Berken is een comfortabele 4 sterren natuurcamping in Drenthe met een kleinschalig karakter en kindvriendelijke faciliteiten. De camping ligt in Gasselte, midden op de Hondsrug tussen de gezellige steden Groningen, Assen en Emmen. Gelegen midden in de natuur grenst onze camping aan het unieke natuurgebied “Het Drouwenerzand”. In deze omgeving van Drenthe is het voor u als kampeerder heerlijk recreëren! Of u nou met uw caravan, camper, vouwwagen of tent komt, u zult altijd uw favoriete plekje vinden op Camping de Berken. Heeft u geen eigen kampeermiddel? Huur dan uw eigen huurchalet, berkenstudio, berkenstudio de luxe of trekkershut. De ANWB waardeert onze camping in Drenthe met 4 sterren!

Bekijk de verschillende faciliteiten!

Kamperen op Camping de Berken

Schapen

Prachtige natuur in de omgeving

Met veel fiets- en wandelmogelijkheden

Camping de Berken ligt te midden van de typisch Drentse natuur en cultuur. Zo vindt u in de nabije omgeving: heidevelden, bossen, vennen, hunebedden, zandverstuivingen en pittoreske brinkdorpen. Het uitstekende fietsknooppuntennetwerk maakt deze omgeving van Drenthe uitermate geschikt om met de fiets te verkennen. U sluit vanaf de camping perfect aan op dit fietsnetwerk.

Huur een accommodatie

Nieuws

Nog een paar plaatsen vanaf 10 mei en 1 huurchalet vanaf 9 mei!

Last-minute nog kamperen in het weekend van Hemelvaart? Vanaf 10 mei hebben we nog 4 autovrije tentplaatsen (tenten of vouwwagens) en 1 plaats met prive sanitair beschikbaar! Nu voor minimaal 3 nachten te huur!

Iets huren? Er is nog één huurchalet voor 4 personen beschikbaar! Een hond meenemen? Ook dat mag in dit huurchalet!

Boek snel!

06-05-2024
Meer info

Volledige vernieuwing toiletgebouw

In 2024 is het 1ste toiletgebouw, gelegen nabij de camperplaatsen en comfortplaatsen 36 t/m 48, geheel gerenoveerd. Met o.a. nieuwe tegels, naadloze gietvloer, wanden en waterbesparende kranen bij de wastafels wordt dit gebouw weer geheel van deze tijd. Lees snel meer wat we allemaal aan het doen zijn!

12-12-2023
Meer info

Nieuw in 2024

De voorbereidingen voor het seizoen van 2024 zijn in volle gang! Van een nieuw te huren, luxe familiehuis tot een gerenoveerd toiletgebouw: dit is er allemaal vernieuwd en veranderd op Camping de Berken.

09-11-2023
Meer info
Camping bij het drouwenerzand.jpg