Comfortabele camping

in natuurlijk Drenthe

Camping de Berken is een comfortabele 4 sterren natuurcamping in Drenthe met een kleinschalig karakter. De camping ligt in Gasselte, midden op de Hondsrug tussen de gezellige steden Groningen, Assen en Emmen. Gelegen midden in de natuur grenst onze camping aan het unieke natuurgebied “Het Drouwenerzand”. In deze omgeving van Drenthe is het voor u als kampeerder heerlijk recreëren! Of u nou met uw caravan, camper, vouwwagen of tent komt, u zult altijd uw favoriete plekje vinden op Camping de Berken. Heeft u geen eigen kampeermiddel? Huur dan uw eigen huurchalet, berkenstudio, berkenstudio de luxe of trekkershut. De ANWB waardeert onze camping in Drenthe met 4 sterren!

Bekijk de verschillende faciliteiten!

Kamperen bij Camping de Berken

IMG_5663-Large.jpg

Prachtige natuur in de omgeving

Met veel fiets- en wandelmogelijkheden

Camping de Berken ligt te midden van de typisch Drentse natuur en cultuur. Zo vindt u in de nabije omgeving: heidevelden, bossen, vennen, hunebedden, zandverstuivingen en pittoreske brinkdorpen. Het uitstekende fietsknooppuntennetwerk maakt deze omgeving van Drenthe uitermate geschikt om met de fiets te verkennen. U sluit vanaf de camping perfect aan op dit fietsnetwerk.

Huur een accommodatie

Nieuws

Nieuw voor het seizoen 2022

Ook in 2022 zullen we onze voorzieningen blijven vernieuwen. Wij doen er alles aan om voorop te blijven lopen in de kwaliteit van al onze faciliteiten, huuraccommodaties en privé sanitair.

Zie hieronder de meeste vernieuwingen voor het seizoen 2022:

  • het privé sanitair op de nummers 21 - 24 worden voorzien van nieuwe privé sanitair cabines.
  • het douchesysteem met pasjes komt te vervallen en wordt vervangen door een gratis systeem met de mogelijkheid tot pauzeren.
  • de huurchalets 128 en 129 worden vervangen door nieuwe chalets en krijgen ook nieuwe buitensets.
  • Het elektrasysteem(voor de kampeerders) wordt voorzien van nieuwe meters en het standaard amperage wordt teruggeschroefd naar 10 amp. Het blijft mogelijk om tegen betaling 16 amp. af te nemen. Het tarief is exclusief het gebruik van stroom € 0,40 per KwH. 

Benieuwd naar de andere vernieuwingen? Klik op meer info!

27-10-2022
Meer info

Online boeken voor 2022 is weer mogelijk

Het is nu al weer mogelijk om voor 2022 uw plekje te boeken via onze website!

Boek nu alvast!

30-11-2021
Meer info

Kom met Pasen kamperen op Camping de Berken

De tijd vliegt, en voor u het weet zitten we weer met z'n allen aan het Paasontbijt. Wat is er dan leuker om dat Paasontbijt te nuttigen op Camping de Berken? Kom met Pasen kamperen in Drenthe op onze camping!

17-09-2021
Meer info
IMG_5663-Large.jpg

Wij scoren een van onze bezoekers via

zoover logo
( beoordelingen)