Comfortabele camping

in natuurlijk Drenthe

Camping de Berken is een comfortabele 4 sterren natuurcamping in Drenthe met een kleinschalig karakter. De camping ligt in Gasselte, midden op de Hondsrug tussen de gezellige steden Groningen, Assen en Emmen. Gelegen midden in de natuur grenst onze camping aan het unieke natuurgebied “Het Drouwenerzand”. In deze omgeving van Drenthe is het voor u als kampeerder heerlijk recreëren! Of u nou met uw caravan, camper, vouwwagen of tent komt, u zult altijd uw favoriete plekje vinden op Camping de Berken. Heeft u geen eigen kampeermiddel? Huur dan uw eigen huurchalet, berkenstudio, berkenstudio de luxe of trekkershut. De ANWB waardeert onze camping in Drenthe met 4 sterren!

Bekijk de verschillende faciliteiten!

Kamperen op onze rustige camping in Drenthe

IMG_5663-Large.jpg

Prachtige natuur in de omgeving

Met veel fiets- en wandelmogelijkheden

Camping de Berken ligt te midden van de typisch Drentse natuur en cultuur. Zo vindt u in de nabije omgeving: heidevelden, bossen, vennen, hunebedden, zandverstuivingen en pittoreske brinkdorpen. Het uitstekende fietsknooppuntennetwerk maakt deze omgeving van Drenthe uitermate geschikt om met de fiets te verkennen. U sluit vanaf de camping perfect aan op dit fietsnetwerk.

Huur een accommodatie

Nieuws

Open dag 1 april

Kom jij zaterdag 1 april ook naar onze open dag? Tussen 10 - 17 uur bent u welkom om te komen kijken! Wilt u in een van onze huuraccommodaties kijken?Ook dat is geen enkel probleem.. Vraag het gerust. Graag tot ziens op Camping de Berken. 

27-03-2023
Meer info

Kijkzondagen op 22 januari, 19 februari en 9 april 2023

Bent u benieuwd naar de perfecte plaats of huuraccommodatie voor uw vakantie? Kom dan naar één van onze kijkzondagen! Op deze dagen kunt u inspiratie opdoen of gelijk boeken. Op deze dagen is de receptie geopend tussen 11.00 u. en 16.00 u. Zien wij u op één van deze kijkzondagen? Graag tot ziens op Camping de Berken in Drenthe.

14-01-2023
Meer info

Nieuw in 2023

  • De WIFI is geüpgraded met meer antennemasten en nieuwe apparatuur.
  • We proberen steeds meer eigen energie op te wekken door te investeren in zonnepanelen.
  • Het is nu ook mogelijk om een huurchalet voor 4 personen te huren en de hond mee te nemen.
  • Plaats 96 is een grote comfortplaats geworden op een veldje met huurchalets
  • De plaatsen met privé sanitair 14 en 15 zijn vergroot door het plaatsen van palen in plaats van bosschages
  • De privé sanitair units 145 - 154 zijn voorzien van elektrische boilers i.p.v. geisers

05-01-2023
Meer info

Kijken in de winterperiode?

In de winter wordt er hard gewerkt om het terrein weer te optimaliseren voor het volgende jaar. We zijn dan ook niet geopend voor kampeerders tot 1 april 2023. Bent u benieuwd naar ons terrein? Dan is het wel mogelijk om te komen kijken. Dit kan altijd! Maar wilt u zeker zijn dat u iemand spreekt, dan willen we u vragen een afspraak te maken. Dit kan door contact met ons op te nemen.

27-10-2022
Meer info
IMG_5663-Large.jpg

Wij scoren een 8,9 van onze bezoekers via

zoover logo
(284 beoordelingen)