Speeltuinen

Op de verschillende velden staan speeltoestellen voor kinderen van ca. 1 tot 10 jaar. Op onze camping kun je altijd een fijne plek vinden om te spelen en te fantaseren.
Is het slecht weer? Dan kunnen uw kinderen heerlijk spelen in onze overdekte binnenspeeltuin. Uiteraard zijn alle speeltoestellen veilig en gecertificeerd. Al met al proberen we alles zo kindvriendelijk mogelijk te maken. Want als u uw kinderen hun gang kan laten gaan, heeft u pas echt vakantie!

Speeltoestel de brandweerwagen

Bij de comfortplaatsen 87 - 91 staat een brandweerwagen in een ruime zandbak. Speel onder de brandweerwagen met zand of glijd met de brandweerpaal of glijbaan naar beneden. Naast de brandweerwagen staat een dubbele schommel met een handig kinderzitje. Kortom, uw kinderen zullen zich in elk geval geen moment vervelen!

Speeltuin peuters

Bij de comfortplaatsen 80 - 86 ligt deze speeltuin die speciaal is voor onze jongste bezoekers. Kinderen maken hier mooie kunstwerken met zand en water of spelen in het speelhuisje. Een kleine schommel met bruggetje maken het speelplezier compleet.

Natuurlijke speelplaats

Onze natuurlijke speelplaats ligt op het autovrije tentenveld. Hier kan heerlijk gespeeld worden met water en zand. De tipi is ideaal voor de klauteraars onder de kinderen en in het zandbakje kunnen de mooiste creaties worden gemaakt. Uw kinderen zullen zich dan ook geen moment vervelen.

Speeltoestel zandfabriek

Gelegen op het veldje met de plaatsen 69 – 78 is een zand- en waterspeelplaats. De verschillende watergootjes, takels en waterbakken zorgen ervoor dat de fantasie van de kinderen nooit op raakt! Rondom dit speeltoestel liggen comfortplaatsen.

Klim- en klauter speeltoestel

Achter op het terrein bij de comfortplaatsen 140 - 142 en de comfort XL-plaatsen 144 en 155 ligt tegen de bosrand dit uitdagende klim- en klauter toestel. Durf jij de top te bereiken? 

Speelplaats de zeester

Op het veldje met verschillende huurchalets (nrs. 95, 97, 98, 112 - 117) staat deze speelgelegenheid met zandbak en zeester (watertafel in de vorm van een zeester). Zand en water blijft een ideale combinatie voor uren speelplezier! 

Speeltuin huurchalets en privé sanitair

Op een veldje met verschillende huurchalets (nrs. 123 - 129) en de plaatsen met privé sanitair 133 - 136 staat een leuk speeltoestel opgesteld in een ruime zandbak. Lekker glijden van de glijbaan, klauteren in het klimnet en spelen met zand, kinderen zullen zich geen moment vervelen terwijl u geniet van uw vakantie.

Impressie speeltuinen