Golfen

Het maakt niet uit of u een professional bent of dat u net bent begonnen met leren, in de nabijheid van onze camping zijn een heel aantal golfbanen, zoals:

Golfen in Drenthe.jpg

Golfclub De Semslanden (4 km)

Golfclub "De Semslanden" ligt op 4 km. van onze camping in een landelijke omgeving. Bij golfclub "De Semslanden" vindt u een 18 holes golfbaan, een drivingrange, oefenrange en een par 3 baan om uw korte slagen te oefenen. 

Meer informatie
Golfpark Exloo.jpg

Golfpark Exloo (13 km.)

Ook voor diegenen die geen GVB hebben is het Golfpark in Exloo een mooie optie. Golfpark Exloo is een openbare baan zonder GVB verplichting en daarmee voor een ieder toegankelijk. De 18 holes golfbaan aan de Valtherweg is gelegen aan de rand van de Hondsrug met weidse vergezichten op de Hunzevallei. De fraai aangelegde golfbaan zorgt ervoor, dat u tijdens een sportieve inspanning, ontspannen kunt genieten van het prachtige Drentse landschap.
De holes zijn par 3, 4 en 5.

Meer informatie
Country golf ees.jpg

Country Golf Ees

Een prachtige 18 holes golfbaan voor iedereen. (7 km)

De prima onderhouden shortgolfbaan en het sfeervolle clubhuis/brasserie liggen aan de rand van de staatsbossen in het dorpje Ees in het mooie Drenthe.
De 18 kwalitatief hoogwaardige holes liggen op 5 hectare en variëren in lengte van 40 tot 100 meter. De brede fairways, ruime mooie greens en een verzorgde rough zijn speels aangelegd met uitdagende hoogteverschillen en glooiingen. 

Meer informatie
Drentsche golf en country club.jpg

Drentsche Golf & Country Club (30 km)

Even ten noorden van Assen, bevindt zich de Drentsche Golf & Country Club. Met een 27 holes wedstrijdbaan en 9 holes Par 3 baan, een ongekend ruim opgezette en gevarieerde golfbaan toegankelijk voor golfers van alle niveaus.

Meer informatie
Golfclub de compagnie.jpg

Golfclub de Compagnie (27 KM)

De baan van golfclub De Compagnie in Veendam is zonder meer uitdagend te noemen. Op een ruimte van 90 hectare is deze baan in twee gedeelten aangelegd. Voor alle 18 holes geldt zonder meer dat het steeds weer opnieuw een interessante baan is, zowel in de zomer als in andere jaargetijden. Kenmerkend voor de baan zijn de vele waterpartijen die op strategische plaatsen zijn aangelegd. Zowel de eerste negen holes als de tweede negen holes zijn ontworpen door golfarchitect Gerard Jol. De baan is vrijwel altijd bespeelbaar en fraai groen door de uitstekende technische voorzieningen zoals drainage en een beregeningsinstallatie door de gehele baan.

Meer informatie
Golfclub de gelpenberg.jpg

Golfclub de Gelpenberg (26 km)

De Gelpenberg is één van de mooiste banen van Noord-Nederland, biedt elke golfer een boeiende en uitdagende ronde op uitstekend onderhouden fairways en snelle greens. In het comfortabele ruime en nieuw ingerichte clubhuis staat de horeca-staf van de Brasserie altijd voor u klaar.

Meer informatie