Centrumvoorzieningen

20210605_133054.jpg

Receptie

Bij aankomst checkt u in op de receptie. U ontvangt een pakketje met informatie. Ook kunt u hier terecht voor tips om te doen in de omgeving. Vraag hier gerust naar.

De slagboom werkt met een slagboompas en werkt tussen 7.30 u. en 22.00 u. Er wordt maximaal 1 auto op de plaats toegelaten. Ook bij aankomst en vertrek!

Vergeten boodschappen winkeltje.jpg

Vergeten-boodschappen-winkeltje

Naast de receptie vindt u een vergeten-boodschappen-winkeltje; de naam zegt het al, het is geen supermarkt maar het assortiment kan soms net van pas komen. U kunt hier ook terecht voor wandel- en fietsroutes, gas en ijs. 

Buiten staat een krantenrek waardoor u ook tijdens uw vakantie op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws.

Wasserette.jpg

Wasserette

In de wasserette staan 2 wasmachines met automatische zeepdosering en een droger. Gebruik hiervan gaat met de "Waspas". Deze is te verkrijgen bij de receptie. Kosten wassen € 5,00 per was. Drogen: € 0,50 per 10 min (na 30 min vaak droog).

Gebruik van de ook aanwezige vrieskast, koelkast, magnetron en strijkvoorziening is gratis.

20210605_132833.jpg

Laadpaal voor elektrische auto's

Op het parkeerterrein is een laadpaal voor elektrische auto’s. Deze laadpaal heeft twee contactdozen, waarbij 11 kW per contactdoos beschikbaar is. Elektrische auto’s dienen hier gebruik van te maken. Laden van uw elektrische auto op het terrein is niet toegestaan.

_DSC8175.jpg

Huiskamer

In de gezellige geheel vernieuwde huiskamer vindt u een gevarieerd aanbod aan boeken voor zowel kinderen als volwassenen. Er staat een grote leestafel en er is een loungegedeelte met kachel. Ook kunt u hier terecht voor een kop koffie of thee (tegen betaling).

Vanaf 2023 is hier het bestelde brood af te halen. Vanaf uiterlijk 8.30 u. staat uw brood hier klaar.