Tennis en padel

Wilt u op vakantie met het hele gezin een potje gaan tennissen of padellen? Dan kunt u terecht in Gasselte of bij tennis- en padelvereniging Borger. Bij de laatste club is het mogelijk om online een baan te boeken via tennisboeker.nl of padelboeker.nl. Hierbij kunt u alles zelf regelen!

 

Padellen in Borger.jpg

Padellen bij T.P.V. Borger (5 km)!

Padel is de snelst groeiende nieuwe sport in Nederland! Heb jij het al een keer geprobeerd? Padel is een racketsport en heeft veel weg van tennis en squash. De sport is spectaculair, snel en dynamisch door het gebruik van de wanden. Het strategische karakter van de sport maakt het al snel verslavend omdat je onverwachte rally’s hebt. Het unieke aan padel is dat je gemakkelijk en snel leuke rally’s kunt hebben met je familie/vrienden, ongeacht het verschil in racketervaring. Bij Tennis- en Padelvereniging Borger liggen twee gloednieuwe padelbanen die je kunt huren. De huur is inclusief het gebruik van padelrackets en de banen zijn voorzien van automatische LED-verlichting. De banen zijn het gehele jaar bespeelbaar, behalve bij sneeuw of extreme regen.

Klik op onderstaande link en huur een padelbaan in Borger!.

Boek nu een padelbaan!
Tennissen in Drenthe

Tennissen in Drenthe

Tijdens je vakantie lekker actief genieten? Ga dan lekker tennissen! het is nu extra makkelijk om online een tennisbaan te huren bij Tennis- en Padelvereniging Borger. Op 5 km liggen vier tennisbanen (2 x kunstgras en 2 x Smashcourt) die je kunt huren via tennisboeker.nl. Hiermee heb je toegang tot het park en liggen de tennisrackets en ballen al voor je klaar. 

Boek nu een tennisbaan