Camping Borger

Camping de Berken: een kindvriendelijke natuurcamping nabij Borger

Camping de Berken is een gemoedelijke, kindvriendelijke natuurcamping in de buurt van Borger. Gezellige veldjes wisselen bij ons af met laantjes met privacy. Bij ons kunt u weer helemaal bijtanken, ontspannen en genieten van de natuur. U loopt bijvoorbeeld zo vanaf de camping het natuurgebied het Drouwenerzand in. 

De camping ligt ca. 5 km van Borger, dé hunebedhoofdstad van Nederland. Wist u dat het grootste hunebed van Nederland bij Borger te vinden is? U kunt dus lekker gaan wandelen of fietsen om hunebedden te bekijken of om gewoon van de natuur te genieten. In Borger vind je ook het Hunebedcentrum: hier waant u zichzelf in de prehistorie. Voor wie van zwemmen houdt zijn er ook vele mogelijkheden, er zijn maar liefst 3 zwembaden vlakbij de camping en 2 gratis toegankelijke zwemplassen op 3 km. Op 700 meter van onze camping vindt u attractiepark “het Drouwenerzand”, een groot feest voor alle kinderen. 

Bekijk onze camping nabij Borger
comfortplaats XL2.jpg

Natuurrijk avontuur: Kamperen of Huren nabij Borger!

Op Camping de Berken nabij Borger zijn er diverse kampeermogelijkheden beschikbaar, zodat elke kampeerder de perfecte plek kan vinden om te genieten van de prachtige omgeving en een onvergetelijke ervaring kan beleven. 

  • Ruime kampeerplaatsen: Voor kampeerders met een eigen tent, caravan of camper zijn er ruime staanplaatsen beschikbaar op Camping de Berken. Deze plaatsen zijn voorzien van alle benodigde voorzieningen, zoals elektriciteitsaansluitingen en sanitaire faciliteiten in de buurt. De staanplaatsen zijn omgeven door groen en bieden voldoende privacy, waardoor u kunt genieten van rust en ontspanning te midden van de natuur.
  • Luxe verhuuraccommodaties: Voor diegenen die graag van het kampeergevoel willen genieten, maar geen eigen kampeermiddel hebben, biedt Camping de Berken ook luxe verhuuraccommodaties. Deze accommodaties variëren van comfortabele chalets tot gezellige houten trekkershutten. De accommodaties zijn volledig ingericht en uitgerust met alle benodigdheden voor een aangenaam verblijf. Het is de perfecte optie voor stellen of gezinnen die op zoek zijn naar een beetje meer comfort tijdens hun kampeeravontuur.
Bekijk onze kampeer- en huurmogelijkheden!

Kamperen in de buurt van Borger

20210605_133015.jpg
Water- en zandspeelplaats

Camping nabij Borger voor jong en oud

In de buurt van Borger is veel te doen. Zo ligt het dorp middenin Geopark de Hondsrug. Vanuit hier kunt u verschillende wandelingen maken, zoals het Hondsrugpad. Ook praktisch gezien is Borger een fijne bestemming. In het dorp vindt u onder andere een Albert Heijn, een Aldi en een Boni. Bent u toch nog boodschappen vergeten? Dan hebben we op de camping het vergeten-boodschappen-winkeltje.

Onze camping bij Borger is ook een geweldige vakantiebestemming voor kinderen. Zo hebben wij een animatieteam dat de hele dag leuke activiteiten voor kinderen verzorgt. ’s Ochtends wordt er vaak geknutseld en ’s middags doen we zoveel mogelijk uitdagende spellen buiten in het bos. Vanaf uw plaats kunt u zien hoe uw kinderen zich uitleven op de speeltoestellen. Voor kinderen die van avontuur houden, hebben we uitgebreide klim- en klautertoestellen. Ook hebben we speelbos waar kinderen hun eigen hut kunnen bouwen van natuurlijke materialen.

Bekijk wat er te doen is in de omgeving!

Huren in de buurt van Borger

Impressie familiecamping de Berken