Rustige camping Drenthe

Camping de Berken is de ideale plek om even bij te komen van de drukte van alledag. In de buurt van deze rustige camping in Drenthe liggen vele bossen, heidevelden, mooie dorpjes, pittoreske beekjes, heidevelden, grafheuvels, zandgebieden en unieke historische dorpjes. De mooie en praktische ligging van Camping de Berken maakt deze camping de ideale vakantiebestemming voor wandelaars en fietsers vanaf 50 jaar. Vanaf deze camping in Drenthe kunt u prachtige wandelingen en trektochten maken. Daarnaast heeft u direct vanaf de camping toegang tot het fietsroutenetwerk in de omgeving.

Bent u op zoek naar een kleine, rustige camping in Drenthe waar u tot rust kunt komen? Dan bent u bij Camping de Berken, een comfortabele en rustige familiecamping, aan het juiste adres. Camping de Berken is ook een prima plek om de prachtige natuur van Drenthe te ontdekken.

Bekijk onze kampeer- en huurmogelijkheden!
Luchtfoto camping de berken

Rustige, kleine camping in Drenthe

Bent u op zoek naar een kleine, rustige camping in Drenthe? Midden op de Drentse Hondsrug, grenzend aan natuurgebied Drouwenerzand, vindt u Camping de Berken. Wij zijn een heerlijk rustige camping direct gelegen aan het bos. Geniet in alle rust van de vele vogels, herten, lange wandelingen of fietstochten door de natuur. Onze camping is ideaal voor mensen die van rust houden. De omgeving van onze rustige camping in Drenthe nodigt uit tot mooie wandelingen en fietstochten.

De ANWB heeft deze camping niet voor niets beoordeeld met 4 sterren. Camping de Berken is een rustige, kleine camping met een gemoedelijk karakter. Dit betekent dat u als kampeerder veel persoonlijke aandacht krijgt. Wij doen ons best om u te adviseren bij het vinden van uw ideale kampeerplaats.

Onze rustige camping in Drenthe heeft gezellige veldjes, maar u kunt ook een van de plaatsen in het laantje reserveren. Bijna alle plaatsen zijn dankzij het bos erg rustig. Wilt u een kampeerplaats in de schaduw van de bomen of zit u liever in de zon? Onze kleine camping biedt ook huuraccommodaties aan.

Benieuwd naar onze kleine camping in Drenthe?

Kamperen op onze kleine, rustige camping

Gasselterheide

Huur een huisje op onze rustige camping Drenthe

Geniet van de charme van de Drentse natuur!