Wil je even helemaal tot rust komen? Dan biedt een hotel in Gasselte alle luxe die je hiervoor nodig hebt. Voor het vinden van échte rust moet je echter in de natuur zijn. Geen enkele andere omgeving doet je immers zo effectief ontspannen. Camping de Berken biedt daarom een unieke combinatie aan en koppelt het comfort van een hotel aan de pracht van het lokale natuurschoon in Gasselte.

Wat is het beste hotel in Gasselte?

Gasselte is een Drents dorpje dat centraal gelegen is op UNESCO Geopark de Hondsrug. Kortom: de ideale omgeving voor een camping of hotel. En hoewel er meerdere hotels in de omgeving te vinden zijn, bieden ze niet de unieke ervaring zoals Camping de Berken die wel kan bieden: ’s ochtends middenin de groene natuur wakker worden en de hele dag vertoeven in de zuivere buitenlucht.

Natuurlijk zit niet iedereen te wachten op de kampeerervaring die dit met zich meebrengt. Gelukkig hebben we goed nieuws: het verblijf op onze camping betekent niet dat je hoeft te slapen in een koude slaapzak of ’s nachts met een wc-rol in je hand naar een toiletgebouw moet lopen. We bieden op ons terrein in Gasselte namelijk campingplekken aan met het comfort van een hotel.

Comfort van een hotel, charme van een camping

De campingplekken waar we in dit geval op doelen zijn onze populaire Berkenstudio’s. Deze studio’s zijn net als de meeste hotelkamers ingericht voor twee personen en bieden alle gemakken van een hotel. Denk alleen al aan luxe boxspringbedden, een moderne keuken met fornuis en koelkast en natuurlijk een brandschone douche, wc en wastafel.

Niet elk hotel in Gasselte kan zeggen dat het over alle bovengenoemde zaken beschikt. Daarnaast bevatten onze studio’s ook nog een bank met tafel, elektrische verwarming, een veranda met uittrekbaar zonnescherm en een comfortabele buitenset. En dat laatste is iets wat geen enkel hotel in Gasselte kan bieden.

Hotel in Gasselte met restaurant of brasserie

Onze Berkenstudio’s zijn te boeken als reguliere optie of in een Luxe variant. In beide gevallen ben je verzekerd van een comfortabele studio die zich bevindt op een zeer groen en beschut gedeelte van ons terrein. Speelgelegenheid voor kinderen ontbreekt hier en daardoor vind je hier altijd de rust en ontspanning waar je naar op zoek bent.

Dat geldt overigens ook voor de omgeving. Op de Hondsrug is het heerlijk wandelen en fietsen en in Gasselte vind je menig uitstekend restaurant. Ook kun je altijd terecht in de sfeervolle Brasserie Flair. Kortom: ben je op zoek naar een hotel in Gasselte dat de ideale mix vormt tussen een comfortabel verblijf en een ontspannen buitenleven? Boek dan een van onze Berkenstudio’s.

Neem voor meer informatie contact op via info@campingdeberken.nl of reserveer direct.

Publicatie datum : 17-08-2021

Nieuwste blogs en nieuwsartikelen

Nieuw voor het seizoen 2022

27-10-2022
Meer info

Hotelkamer in de natuur: beleef het in Drenthe!

30-11-2021
Meer info

Paardrijden in Drenthe? Verblijf op onze camping!

30-11-2021
Meer info

Golfen in Drenthe? Verblijf op onze camping!

30-11-2021
Meer info

Prachtige ANWB camping in Drenthe

30-11-2021
Meer info

De ideale camping om te mountainbiken in Drenthe

30-11-2021
Meer info