Een eigen stekje in de prachtige natuur van Drenthe; het is een lang gekoesterde droom van velen. Ook u kunt deze droom ervaren, door gebruik te maken van de vele verhuurmogelijkheden van Camping de Berken. Als u op zoek bent naar de luxe van een chalet – op onze pittoreske locatie komt u helemaal tot rust. Hieronder vertellen wij meer over de verhuuropties.

Trekkershut huren voor meer comfort

Heeft u het niet zo op klassiek kamperen en geeft u de voorkeur aan slapen in het comfort van een binnenomgeving? Dan zijn onze trekkershutten een aantrekkelijk alternatief. De hutten bevatten onder meer stevige stapelbedden, elektriciteit, een gasstel, een picknicktafel en diverse onmisbare accessoires.

Alle benodigdheden zijn dus aanwezig om een onvergetelijke vakantie te beleven. Maar let op: zaken als beddengoed en servies dient u zelf mee te nemen. Dit kan overigens eenvoudig, want op ons parkeerterrein staan de bagagekarretjes reeds klaar zodat u uw spullen snel en gemakkelijk naar de hutten kunt verplaatsen.

Luxe huurchalets in verschillende varianten

Op zoek naar nog meer luxe? Dan is een Berkenstudio iets voor u. Deze tweepersoons studio’s zijn voorzien van alle moderne gemakken en vormen de ideale uitvalsbasis om te genieten van de typische Drentse natuur. U hoeft daarvoor niet eens de camping af, want vanaf uw eigen veranda met zonnescherm heeft u een prachtig uitzicht op de groene omgeving.

Bij de Berkenstudio’s is geen speelgelegenheid aanwezig met het oog op een maximale rust. Heeft u echter een gezin met kinderen? Dan kunnen we onze 4-persoons huurchalets aanraden, die zich recht tegenover een leuke speelgelegenheid bevinden en gezellig zijn ingericht.

Van onze 4-persoons chalets bieden wij ook een variant met een frontkamer aan. Komt u met een groter gezin? Kies dan voor onze 6-persoons huurchalets, gelegen aan een veldje en voorzien van een grote veranda met uittrekbaar zonnedoek of een gedeeltelijke overkapping.

Nieuw sinds 2021 zijn de 4- en 6-persoons de luxe huurchalets met een gedeeltelijke overkapping over de veranda. Waarbij de 6-persoons variant zelfs 2 badkamers heeft. 

Heeft u vragen over onze verhuuraccommodaties of wilt u direct een reservering plaatsen? Laat het ons weten via info@campingdeberken.nl of doe uw boeking online

Publicatie datum : 07-10-2021

Nieuwste blogs en nieuwsartikelen

Kamperen met de meivakantie!

22-04-2022
Meer info

Bekijk nu online de beschikbaarheid!

05-01-2022
Meer info

Kamperen op de Hondsrug: wat is er te doen? Onze top 4 activiteiten

04-12-2021
Meer info

Nieuw voor het seizoen 2022

27-10-2021
Meer info

Kom met Hemelvaart of Pinksteren kamperen op Camping de Berken!

17-10-2021
Meer info

Luxe verhuuraccommodaties in Drenthe

07-10-2021
Meer info