Het vinden van de gewenste vakantiebestemming is niet altijd gemakkelijk. Zo is de eenvoud van kamperen niet voor iedereen aantrekkelijk, terwijl ook de drukte van een hotel zeker zijn nadelen heeft. Vindt u het ook lastig kiezen tussen bovenstaande opties? Overweeg dan eens de gulden middenweg: een verblijf in een authentieke trekkershut in Drenthe!

Comfortabele uitvalsbasis voor jong en oud

Een trekkershut op Camping de Berken vormt de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie in het groene Drenthe. Onze houten hutten zijn van alle gemakken voorzien, maar bieden dezelfde rustige ligging die veel mensen zo aanspreekt in kamperen. Zo ervaart u het beste van beide werelden en bent u verzekerd van een comfortabel verblijf.

Onze trekkershutten zijn geschikt voor 4 personen en lenen zich daarmee bij uitstek voor een verblijf van het hele gezin. Niet te vergelijken met kamperen, want ook bij slechte weersomstandigheden zit u comfortabel binnen en vermaakt u zich aan tafel. En is het buiten weer opgeklaard? Dan staat u met één stap middenin de prachtige omgeving van Unesco Geopark de Hondsrug.

Trekkershut in Drenthe: van alle gemakken voorzien

Naast een tafel met 4 stoelen, zijn tal van andere faciliteiten standaard inbegrepen bij onze trekkershutten. Uiteraard zijn er 2 stapelbedden aanwezig, die een slaapplek bieden aan in totaal 4 personen. Ook vindt u een tweepits gasstel met fluitketel, elektrische verlichting en wandcontactdoos voor al uw basisbehoeften.

Ook voor zaken als dagelijks onderhoud en verzorging hoeft u zelf nauwelijks iets mee te nemen. Een bezem, emmer, afwasteil, waslijn, kleerhaken en stoffer en blik; het is allemaal aanwezig. En wilt u bij mooi weer heerlijk buiten zitten? Maak dan gebruik van de 4 buitenstoelen of knusse houten picknicktafel.

Tal van bezienswaardigheden en attracties

Natuurlijk zijn er ook een aantal zaken die u wél zelf mee moet nemen. Denk hierbij aan slaapspullen zoals (onder)lakens, dekens, kussenslopen en slaapzakken. Ook een pannenset, serviesgoed en bestek zijn zeker aan te raden als u langere tijd wilt verblijven. Eén overnachting behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, maar een langer verblijf is aan te raden om Drenthe ten volle te ontdekken.

In de omgeving van uw trekkershut is namelijk nogal wat te zien en te doen. U kunt onder meer naar hartenlust fietsen in het uitgestrekte natuurgebied Unesco Geopark de Hondsrug of met de kinderen naar een van de vele zwembaden in de omgeving gaan. Ook dagattracties zijn er volop, zoals het populaire boomkroonpad, een attractiepark en het hunebedcentrum.

Wilt u voor de komende vakantieperiode een trekkershut in Drenthe huren? Klik dan hier voor meer informatie of plaats direct uw reservering via de website. Neem bij vragen contact op via info@campingdeberken.nl of boek uw verblijf online!

Publicatie datum : 01-04-2021