Kamperen met (kleine) kinderen is soms een grote uitdaging. Er is veel waar je aan moet denken, je hebt niet de gemakken van een hotelkamer en je staat soms voor onaangename verrassingen. Met kinderen naar de douchevoorzieningen, midden in de nacht naar de wc (of, het alternatief: de plasemmer), lekke luchtbedden of het feit dat het ’s nachts ineens een stuk kouder kan zijn… reden genoeg om te kiezen voor glamping in plaats van camping!

 

Op Camping de Berken kun je verschillende accommodaties boeken voor een ontspannen vakantie met de kinderen, zonder gedoe, lekker in de natuur, maar dan wel met alle comfort die je thuis ook zou hebben. Dus een badkamer binnen handbereik, een woonkamer met televisie, een keuken en (in de 4-kamer varianten) uitzicht op een speelgelegenheid.

 

Op de glamping

Camping de Berken heeft verschillende accommodaties beschikbaar waar je glamping-hart sneller van gaat kloppen. De 4-persoons huurchalets en 6-persoons huurchalets (en de Deluxe varianten van beide) zijn gezellig en sfeervol ingericht. En voor de glampeerders met kleine kinderen is het altijd mogelijk om een eenpersoonsbed te verwisselen voor een campingbedje. Deze mag je zelf meenemen als je die hebt, maar campingbedjes zijn ook bij ons te huur. Dat is al helemaal makkelijk! Bij je online boeking kun je onder ‘extra’s’ kiezen voor een kinderbedje en / of een kinderstoel. Scheelt weer inpakken.

 

Wil je graag in de ochtenden rustig aan doen? Boek dan (ook onder extra’s) een streekontbijt bij. Zo start je de dag rustig op en geniet je op het luxe terras of de veranda optimaal van alle luxe en gezelligheid en toch van het gevoel dat bij kamperen hoort.

 

Sinds 2021 zijn er op Camping de Berken ook 6-persoons huurchalets de luxe te huur.  Voor de ultieme glamping experience die je niet snel zult vergeten.

 

Camping de Berken: glamping met de kinderen in Drenthe

Drenthe is een prachtige provincie om op vakantie te gaan. Camping de Berken ligt midden op het Geopark de Hondsrug, een gebied dat zich heeft gevormd in het Pleistoceen, één van de laatste IJstijden in Nederland, duizenden jaren geleden.

Op een steenworp afstand van de camping kun je genieten van de typisch Drentse natuur, met veel bossen, vennen, hunebedden en heidevelden. Deze omgeving leent zich uitstekend voor wandel- of fietstochten.

 

Boek nu je luxe glamping vakantie met de kinderen bij Camping de Berken in Drenthe. Bekijk het complete aanbod op onze website!

 

Publicatie datum : 27-08-2022