Traditioneel kamperen met caravan en tent valt niet bij iedereen in de smaak. Mogelijke oplossingen zijn dan de huur van een chalet of trekkershut. Maar wil je de mobiliteit van een caravan combineren met het comfort van een eigen chalet of hut? Dan ga je op vakantie met de camper! Op Camping de Berken in Drenthe vind je speciaal hiervoor 4 mooie camperplaatsen.

Op vakantie naar Drenthe met de camper

Hou jij van vrijheid en flexibiliteit op vakantie? Dan is een camper echt iets voor jou. Je hebt volledige controle over je reis en bent niet afhankelijk van vluchtschema’s of regenbuien. De camper brengt je overal naartoe waar je wilt en je kunt hier zowel lang als kort verblijven. Je geniet immers van het comfort van een luxe overnachtingsplek zonder dat je hiervoor iets op- of af- moet bouwen.

Word je plotseling overvallen door een storm of regenbui? Geen probleem: in de camper is het altijd comfortabel toeven. Nadat het weer opklaart geniet je weer verder van het buitenleven. Dat doe je bijvoorbeeld op Camping de Berken, want op onze veelzijdige camping in Drenthe bieden wij 4 ruime camperplaatsen met een oppervlakte van maar liefst 70 vierkante meter.

Camperplaatsen op Camping de Berken

De camperplaatsen op Camping de Berken zijn ideaal voor zowel een kort als lang verblijf met de camper. Onze camping is gelegen op De Hondsrug en dat verzekert jou van zandgrond als ideale ondergrond voor je camper. Op onze camperplaatsen is uiteraard standaard verharding aangebracht voor de wielen.

Naast de verharding kenmerken onze camperplaatsen zich door een stuk kunstgras op de plek van de luifel. Heb je geen speciale camperplaats nodig met een oppervlakte van 70 vierkante meter? Dan kun je ook kiezen voor een comfortplaats of een plek met eigen privésanitair. Veel van deze campingplekken hebben vergelijkbare voorzieningen als een camperplaats.

Waarom naar Drenthe met de camper?

Groot voordeel van een camperplaats is wel het gereduceerde tarief. Een camperplek is op Camping de Berken te huren tegen zeer aantrekkelijke prijzen, maar wel zijn er slechts 4 van deze plekken beschikbaar. Het is dus zaak om er op tijd bij te zijn. Anders zijn onze comfortplaatsen (maar liefst 77 plekken!) of varianten met privé sanitair (36 plekken) een uitstekend alternatief.

Of je met de camper nu op doorreis bent of liefst langere tijd in Drenthe wilt verblijven: in Camping de Berken op De Hondsrug vind je de ideale uitvalsbasis voor leuke activiteiten in de omgeving. Met de camper rijd je bijvoorbeeld eenvoudig naar Duitsland of een van de vele attracties in de regio.

Direct een camperplaats reserveren?

Reserveer hier!

Publicatie datum : 30-11-2021

Nieuwste blogs en nieuwsartikelen

Nieuw voor het seizoen 2022

27-10-2022
Meer info

Hotelkamer in de natuur: beleef het in Drenthe!

30-11-2021
Meer info

Paardrijden in Drenthe? Verblijf op onze camping!

30-11-2021
Meer info

Golfen in Drenthe? Verblijf op onze camping!

30-11-2021
Meer info

Prachtige ANWB camping in Drenthe

30-11-2021
Meer info

De ideale camping om te mountainbiken in Drenthe

30-11-2021
Meer info