Kunt u ook niet wachten tot de zomer om de camping weer te bezoeken? Kom dan gezellig kamperen met Hemelvaart en/of Pinksteren op Camping de Berken! 

Kamperen met Hemelvaart

Hemelvaart valt in 2023 op donderdag 18 mei. Het minimale verblijfsduur is 4 nachten voor Hemelvaart. Op onze camping is genoeg te doen voor jong en oud. En vergeet ook de traditie dauwtrappen niet! Of u nu liever gaat wandelen of de fiets pakt, op Camping de Berken valt er genoeg te beleven! Liever dauwzwemmen? In de omgeving van onze camping bevinden zich meerdere zwemaccommodaties!

Kamperen met Pinksteren

Pinksteren valt dit jaar op zondag 28 mei en maandag 29 mei. Maar natuurlijk kunt u al op vrijdag (of nog eerder) komen genieten op Camping de Berken. Het minimale verblijf is 4 dagen met Pinksteren. Begin juni is het weer in Nederland vaak heerlijk. Daarnaast is er in de omgeving van onze camping genoeg te doen! Ga lekker de natuur in, geniet van een fietstocht door Geopark de Hondsrug of maak een dagtripje met uw kinderen naar een van de attracties of steden rondom onze camping. Bekijk hier de omgeving van onze camping.

Zin in een lange vakantie?

Bent u wel toe aan een langere vakantie? Combineer dan Hemelvaart en Pinksteren en kom extra lang genieten op Camping de Berken! Wanneer u boekt van 17 mei t/m 30 mei, geniet u van twee weekenden op onze prachtige camping. 

Berken 6 persoons chalet

Verzekerd zijn van een plekje met Hemelvaart of Pinksteren?

Bekijk dan onze beschikbare kampeerplekken of huuraccommodaties en reserveer snel voor het te laat is.

Bekijk de mogelijkheden

Publicatie datum : 17-10-2021