Genieten van het kampeergevoel maar dan met het comfort van thuis? Kies dan voor een camping met eigen sanitair. Op Camping de Berken hebben we verschillende kampeerplekken met eigen sanitair. Wat zijn de voordelen van een camping met eigen sanitair? En voor wie is een camping met eigen sanitair geschikt?

Voor wie is een camping met eigen sanitair geschikt?

Een camping met eigen sanitair is geschikt voor iedere kampeerder die de luxe van eigen sanitair wil combineren met het buitengevoel. Op onze comfortplaatsen met eigen sanitair kunt u zowel met een caravan, camper, tent als vouwwagen terecht.

Waarom kiezen voor camping met eigen sanitair?

Op onze camping in het prachtige Drenthe beschikken we over maar liefst 36 plekken met eigen sanitair. Dit sanitair voldoet aan alle eisen op het gebied van comfort. Niet alleen heeft u de beschikking over een eigen toilet maar ook over een douche en een wastafel. Zo hoeft u na een lange vakantiedag nooit meer in de rij te staan én heeft u altijd de zekerheid van een comfortabele douche.

Hygiënische keuze

Het grootste voordeel van een camping met eigen sanitair is het comfort. U hoeft nooit meer te wachten in de rij voor een toiletbezoek of warme douche. Daarnaast is het een prettig idee dat u uw sanitair niet hoeft te delen met anderen. Zeker door de huidige coronamaatregelen kan het fijn zijn om te beschikken over eigen sanitair.

Extra comfort

Een ander groot voordeel van een camping met eigen sanitair is dat u niet met douchespullen zoals shampoo of handdoeken over de camping hoeft te lopen. Er is niets zo vervelend als bij het toiletgebouw erachter komen dat uw handdoek nog in de tent ligt. Bij een plek met eigen sanitair is dat verleden tijd – u heeft al uw sanitaire voorzieningen en spullen op één plek verzameld.

Handig met kinderen

Gaat u kamperen met kinderen? Ook dan is een camping met eigen sanitair handig. Kinderen worden immers snel vies door al het spelen en dan is het wel fijn om een douche en wc bij de hand te hebben.

Camping eigen sanitair in Drenthe

Op zoek naar een camping met eigen sanitair in Drenthe? Dan bent u bij Camping de Berken aan het juiste adres! Wij hebben 36 comfortplekken beschikbaar met eigen sanitair met toilet, wastafel, douche én verwarming. U bent zelf verantwoordelijk voor de schoonmaak van dit sanitair tijdens uw verblijf. Voor wie gaat kamperen met kinderen, hebben we comfortplaatsen met eigen sanitair met uitzicht op de speelgelegenheden van de camping.

U vindt onze kampeerplaatsen met eigen sanitair op de plekken 2-5, 11-24, 28-31, 133-136 en 145-154. Op deze plekken beschikt u ook over een watertappunt, vuilwaterafvoer, tv-aansluiting, 10 ampère elektra(upgrade naar 16 amp. is mogelijk), gratis wifi en een stuk kunstgras voor de voortent.

Bekijk onze camping met eigen sanitair op de plattegrond

Meteen uw kampeerplek met eigen sanitair reserveren?

Boek hier

Publicatie datum : 16-08-2021

Nieuwste blogs en nieuwsartikelen

Kamperen met de meivakantie!

22-04-2022
Meer info

Bekijk nu online de beschikbaarheid!

05-01-2022
Meer info

Kamperen op de Hondsrug: wat is er te doen? Onze top 4 activiteiten

04-12-2021
Meer info

Nieuw voor het seizoen 2022

27-10-2021
Meer info

Kom met Hemelvaart of Pinksteren kamperen op Camping de Berken!

17-10-2021
Meer info

Luxe verhuuraccommodaties in Drenthe

07-10-2021
Meer info