In de hectiek van het dagelijks bestaan heeft u het al druk genoeg. Werkafspraken, privéverplichtingen en andere omgevingsinvloeden vragen allemaal om uw aandacht. Eens in de zoveel tijd is het daarom tijd om deze drukte te ontvluchten. U kiest dan bewust voor een rustige vakantie en uiteraard vindt u die het makkelijkst op een rustige camping.

Weldadige rust op camping in Drenthe

Camping de Berken is het voorbeeld bij uitstek van zo’n rustige camping. Gelegen op een prachtige locatie middenin de Drentse natuur, geniet u van de weldadige rust die u tijdens een vakantie zo goed kunt gebruiken. Dat wil allerminst zeggen dat u zich in the middle of nowhere bevindt, want zowel op als buiten het campingterrein is er meer dan voldoende te beleven.

Als echte familiecamping is het op ons terrein in de zomermaanden natuurlijk iets drukker vanwege de gezelligheid die vele gezinnen met kinderen met zich meebrengen. Van overlast, bijvoorbeeld door harde muziek in de late avonduren, is echter geen sprake, want daar zien wij scherp op toe. Wilt u echt van volledige rust genieten? Kom dan bij ons buiten de schoolvakanties.

Individuele aandacht van medewerkers

Een groot voordeel van een rustige en kleinschalige camping zoals Camping de Berken in Drenthe, is het feit dat u kunt rekenen op veel persoonlijke aandacht. Onze medewerkers staan bij vragen altijd voor u klaar en doen er alles aan om uw vakantie tot een droomvakantie te maken. Dat begint al bij het uitzoeken van uw favoriete, rustige plekje op het campingterrein.

Het kleinschalige karakter van onze camping betekent echter niet dat u in moet boeten aan faciliteiten of de kwaliteit van onze voorzieningen. Zo beschikken wij onder meer over een brasserie, wifi op het gehele campingterrein en meerdere hygiënische sanitairgebouwen. Daarnaast geniet u van uiteenlopende handige centrumvoorzieningen zoals een winkeltje, huiskamer met bibliotheek en wasserette.

Prachtige natuur en afwisselende omgeving

De rust op een camping zit hem niet alleen in kleinschaligheid en rust rondom de campingplekken, maar uiteraard ook in de locatie. In dat opzicht zit u bij Camping de Berken wel goed, want de ligging is middenin het Unesco Geopark de Hondsrug. Van hieruit bent u in een mum van tijd in prachtige natuurgebieden zoals Het Drouwenerzand, het Nationaal Park de Drentsche Aa, De Hunze Vallei en de verschillende staatsbossen in de omgeving.

Wilt u te midden van al deze rust af en toe gedoseerd de gezellige drukte opzoeken? Ook dat vormt geen enkel probleem, want met de auto bent u binnen korte tijd in een prachtige stad als Groningen. Ook met de fiets zijn diverse leuke dorpjes in de omgeving bij uitstek bereikbaar. Zo creëert u tijdens uw vakantie zelf de ultieme mix tussen rust en gezelligheid.

Publicatie datum : 30-11-2021

Nieuwste blogs en nieuwsartikelen

Nieuw voor het seizoen 2022

27-10-2022
Meer info

Hotelkamer in de natuur: beleef het in Drenthe!

30-11-2021
Meer info

Paardrijden in Drenthe? Verblijf op onze camping!

30-11-2021
Meer info

Golfen in Drenthe? Verblijf op onze camping!

30-11-2021
Meer info

Prachtige ANWB camping in Drenthe

30-11-2021
Meer info

De ideale camping om te mountainbiken in Drenthe

30-11-2021
Meer info