Veel mensen hebben een haat-liefdeverhouding met kamperen. Er is niets zo fijn als vertoeven in de buitenlucht, maar het eindeloos zoeken naar een toiletgebouw in het holst van de nacht valt vaak minder in de smaak. Dat laatste is bij Camping de Berken gelukkig zeker niet het geval, want onze camping in Drenthe biedt moderne sanitaire voorzieningen op loopafstand van alle campingplaatsen.

Moderne sanitairgebouwen met veel faciliteiten

Camping de Berken beschikt over maar liefst twee afzonderlijke sanitairgebouwen, die strategisch zijn gepositioneerd zodat ze vanaf alle campingplekken goed bereikbaar zijn. Hierdoor hoeft u nooit lang te lopen voor een behaaglijke douche of kort toiletbezoek. De gebouwen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, waardoor u geniet van een hoge hygiëne en een modern comfort.

Om dit te garanderen maken wij de gebouwen regelmatig schoon en bieden wij speciale faciliteiten die uw verblijf een stuk aangenamer maken. Denk hierbij onder meer aan heerlijk verwarmde vloeren, een aantal verhoogde toiletten met handgrepen, speciaal kindersanitair, een aparte familiedouche en meerdere wascabines met handwarm water.

Sanitaire voorzieningen en WarmWaterKaart

Uiteraard kunt u bij de sanitairgebouwen niet alleen terecht voor een toiletbezoek of douche, maar ook bent u er aan het juiste adres voor andere zaken die horen bij het campingleven. Zo is er een stortplaats voor een chemisch toilet aanwezig, wat bijzonder handig is omdat u hierdoor nooit ver hoeft te lopen. Dit is lang niet bij elke camping in Drenthe het geval.

Daarnaast bieden wij bij onze sanitairgebouwen nog tal van andere functionaliteiten zoals vaatwasplaatsen, textielbakken en een handige groentewasplaats. Voor het gebruik van warm water op deze plaatsen en in de douches bieden we u de praktische WarmWaterKaart, waarmee u exact kunt zien hoeveel warm water u gebruikt. Eventueel tegoed krijgt u altijd van ons retour.

Privé sanitair voor het meeste comfort

Hoewel onze sanitaire voorzieningen door campinggasten regelmatig worden geprezen, gaat er nog altijd niets boven privé sanitair. Laten we eerlijk zijn: tijdens uw vakantie wilt u uitrusten en is niet lopen nog altijd beter dan een minuutje lopen. Bovendien heeft u met eigen sanitair het voordeel van gegarandeerde hygiëne en kunt u uw eigen douche- en toiletspullen laten staan.

Op onze camping in Drenthe bieden we maar liefst 36 plaatsen waar u beschikt over uw eigen privé sanitair. Let wel op, want deze plaatsen zijn over het algemeen snel uitverkocht en dat geldt zeker voor het hoogseizoen. Heeft u een vraag over onze sanitaire voorzieningen of wilt u direct reserveren? Mail ons op info@campingdeberken.nl of boek via onze website!

Publicatie datum : 30-06-2021

Nieuwste blogs en nieuwsartikelen

Kamperen met de meivakantie!

22-04-2022
Meer info

Bekijk nu online de beschikbaarheid!

05-01-2022
Meer info

Kamperen op de Hondsrug: wat is er te doen? Onze top 4 activiteiten

04-12-2021
Meer info

Nieuw voor het seizoen 2022

27-10-2021
Meer info

Kom met Hemelvaart of Pinksteren kamperen op Camping de Berken!

17-10-2021
Meer info

Luxe verhuuraccommodaties in Drenthe

07-10-2021
Meer info