Voor kinderen is kamperen een feest: de hele dag buiten samenspelen met andere kinderen. En door de aanwezigheid van een animatieteam kunt u als ouder heerlijk ontspannen. Maar hoe kiest u de beste kindvriendelijke camping in Drenthe?

Kies de juiste camping

Een kindvriendelijke vakantie begint bij het vinden van een kindvriendelijke camping. In Drenthe heeft u de keuze uit verschillende kindvriendelijke campings, waaronder Camping de Berken. Hou bij het oriënteren rekening met de faciliteiten van een camping. Hoeveel speeltoestellen zijn er aanwezig? Is er een animatieteam? En welke activiteiten kunt u in de omgeving ondernemen met uw kinderen?

Kies de juiste plek

Wie eenmaal een kindvriendelijke camping heeft gevonden, moet nog de juiste kampeerplek kiezen. Zeker wanneer u kiest voor een huuraccommodatie, kunt u rustig bekijken in welke omgeving deze zich bevindt. Is de speeltuin bijvoorbeeld vlakbij? Bekijk daarvoor altijd de plattegrond van de camping waar u gaat boeken. Voor kampeerders wordt de keuze vaak op de dag van aankomst gemaakt. Bij Camping de Berken kunt u ook een voorkeursnummer doorgeven.

Kindvriendelijke camping in Drenthe gezocht?

Op zoek naar een kindvriendelijke camping in Drenthe? Dan bent u bij Camping de Berken aan het juiste adres! Onze camping bevindt zich midden in de meest prachtige natuur en voor kinderen is er volop wat te beleven. Benieuwd wat? Wij geven u drie tips!

Ga de natuur in

Wie kampeert in Drenthe, die weet: het is een van de prachtigste provincies van Nederland. Rondom camping de Berken vindt u dan ook prachtige fiets- en wandelgebieden waar ook kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Ons animatieteam organiseert hier vaak vossenjachten, speurtochten en uw kinderen kunnen er zelfs hutten bouwen. Er is voor ieder wat wils.

Een dagje eropuit

Rondom onze camping vindt u de leukste dagattracties. Bezoek het attractiepark Drouwenerzand, bekijk hunebedden in de omgeving of ga op zoek naar wilde dieren in Wildlands Emmen. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te doen – bijvoorbeeld bij kabouterland Exloo. Daarnaast vindt u in de omgeving van onze camping maar liefst vier zwembaden, waaronder het grootste open waterpark van Nederland! Extra leuk voor de waterratjes onder ons.

Blijf lekker op de camping

Liever op de camping blijven met uw kinderen? Ook dat kan! Op Camping de Berken vinden uw kinderen verschillende speeltoestellen waar ze zich naar hartenlust kunnen uitleven. En met slecht weer kunnen uw kinderen gewoon verder spelen in onze binnenspeeltuin.

Kindvriendelijk kamperen in Drenthe op Camping de Berken

Op Camping de Berken hebben kinderen de tijd van hun leven! Op onze camping vindt u verschillende speeltoestellen voor elke leeftijdscategorie. In de mei en zomervakantie organiseert het animatieteam de leukste activiteiten voor het hele gezin. Van hutten bouwen, knutselen of speurtochten in het bos – uw kinderen hoeven zich nooit te vervelen! En ook met minder weer is er genoeg te beleven in ons overdekte speelcentrum.

Meteen uw plekje op de meest kindvriendelijke camping van Drenthe reserveren?

Boek nu

Publicatie datum : 30-03-2021

Nieuwste blogs en nieuwsartikelen

Nieuw voor het seizoen 2022

27-10-2022
Meer info

Hotelkamer in de natuur: beleef het in Drenthe!

30-11-2021
Meer info

Paardrijden in Drenthe? Verblijf op onze camping!

30-11-2021
Meer info

Golfen in Drenthe? Verblijf op onze camping!

30-11-2021
Meer info

Prachtige ANWB camping in Drenthe

30-11-2021
Meer info

De ideale camping om te mountainbiken in Drenthe

30-11-2021
Meer info