Op en rondom een camping zoals Camping de Berken is van alles te doen. Met name voor kinderen, die zich in de groene omgeving naar hartenlust kunnen uitleven en oneindig veel speelplezier beleven. Kun jij alvast een beetje inspiratie gebruiken? Hieronder zetten wij de leukste activiteiten voor kinderen op en rondom onze camping op een rijtje:

Leuke kinderactiviteiten op de eigen campingplek

Ver weg hoef je niet te gaan om met je gezin een onvergetelijke tijd te beleven. Sterker nog: op je eigen campingplek kun jij je met je kinderen urenlang vermaken. Hou bijvoorbeeld een waterballonnengevecht bij warme buitentemperaturen of speel bij een regenbui in je camper gezellig een bordspelletje. Wat je ook doet: met zijn allen spendeer je op een camping quality time.

Kies je voor de luxe van een chalet, dan genieten jij en je gezin van een grote veranda met daarboven een uittrekbaar zonnescherm of een gedeeltelijke overkapping. Moet een van je kinderen naar het toilet? Wij bieden zelfs campingplekken met eigen privé sanitair!

Leuke kinderactiviteiten op het campingterrein

Natuurlijk zijn kinderen niet gemaakt om de hele tijd stil te zitten of op dezelfde plek te verblijven. Er moet gerend, gespeeld en geravot worden. En laat een camping zoals Camping de Berken daar nu net bij uitstek geschikt voor zijn! Overal op ons ruime terrein tref je speeltuintjes aan en we bieden zelfs een heuse binnenspeeltuin voor als het weer een keer minder mooi is.

Zijn je kinderen creatief aangelegd? Zelf kaartjes maken, fantasiedieren knutselen of platen kleuren is allemaal mogelijk. Regelmatig organiseert ons recreatieteam tijdens speciale periodes ook speciale knutselactiviteiten. Daarover gesproken: we bieden een speciaal recreatieprogramma voor kinderen.

Leuke kinderactiviteiten in de omgeving

Niet alleen op onze camping zelf, maar ook in de omgeving is er voor kinderen van alles te beleven. Camping de Berken ligt middenin het natuurgebied UNESCO Geopark de Hondsrug: een paradijs voor de leukste kinderactiviteiten. Denk aan sportieve activiteiten zoals paardrijden en mountainbiken, maar ook aan spannende uitjes zoals naar dagattracties.

Naast een variëteit aan leuke kinderactiviteiten is er op en rondom onze camping ook meer dan genoeg te doen voor ouders. Zo kun je in de omgeving heerlijk uit eten of naar hartenlust fietsen en wandelen.

Maar laten we eerlijk zijn: als ouder denk je vaak als eerste aan de behoeften van je kind. Laat je daarom inspireren door onze top 10 van kinderactiviteiten in de omgeving van onze camping in Drenthe.

Publicatie datum : 03-12-2020

Nieuwste blogs en nieuwsartikelen

Kamperen met de meivakantie!

22-04-2022
Meer info

Bekijk nu online de beschikbaarheid!

05-01-2022
Meer info

Kamperen op de Hondsrug: wat is er te doen? Onze top 4 activiteiten

04-12-2021
Meer info

Nieuw voor het seizoen 2022

27-10-2021
Meer info

Kom met Hemelvaart of Pinksteren kamperen op Camping de Berken!

17-10-2021
Meer info

Luxe verhuuraccommodaties in Drenthe

07-10-2021
Meer info