Als u kiest voor een kampeervakantie, maakt u een bewuste keuze voor het buitenleven. Dat betekent echter allerminst dat u in alle opzichten back to basics gaat. Bij Camping de Berken heeft u bijvoorbeeld de keuze uit twee vloerverwarmde sanitairgebouwen, maar kunt u ook kiezen voor een comfortplaats met privé sanitair. In dit artikel vertellen we u alles over de voordelen van eigen sanitair op uw campingplek.

Eigen wastafel, douche en toilet gebruiken

Ook als u kampeert, wilt u voldoende mogelijkheden hebben voor persoonlijke verzorging. De twee sanitaire voorzieningen op Camping de Berken liggen daarom op loopafstand en zijn van alle gemakken voorzien. Zo vindt u in deze gebouwen onder meer ruime douches, een familiedouche, speciaal kindersanitair, wascabines met handwarm water en verschillende soorten toiletten.

Het privé sanitair op onze camping doet hier nauwelijks voor onder. Maar liefst 36 plaatsen beschikken over eigen sanitaire voorzieningen, die voldoen aan alle eisen op het gebied van comfort en hygiëne. Zo beschikt u niet alleen over een eigen toilet, maar ook over een wastafel en heerlijke douche. Op uw gemak douchen na een lange vakantiedag is dus geen enkel probleem. Neem er rustig de tijd voor!

Grote hygiëne en flexibiliteit

De sanitairgebouwen van Camping de Berken worden meerdere keren per dag gereinigd en zijn hierdoor altijd schoon. Dat is prettig om te weten, maar laten we eerlijk zijn: er gaat nog altijd niets boven de hygiëne en het comfort van eigen privé sanitair. Veel mensen vinden het nu eenmaal een fijn idee om sanitaire voorzieningen niet te hoeven delen met anderen.

In tegenstelling tot de openbare sanitairgebouwen, maakt het personeel van Camping de Berken uw privé sanitair daarom niet schoon tijdens uw verblijf. Hierdoor heeft u de volledige vrijheid om de voorzieningen naar eigen inzicht te gebruiken. Stelt u niet zulke hoge eisen of wilt u dat de douchebak elke dag blinkt? U bepaalt het helemaal zelf!

Geen wachttijden en veel luxe

Als u deze mate van vrijheid eenmaal gewend bent, wilt u niet meer anders. Op drukke tijden hoeft u nooit meer in de rij te staan voor een douche, want met enkele stappen staat u in uw eigen privédouche. Een ongekende luxe tijdens het kamperen. Ook de drempel om meerdere keren per dag of wat langer te douchen is hierdoor een stuk lager.

Uw douchespulletjes hoeft u niet langer mee te torsen naar een toiletgebouw, want die zet u gewoon in uw eigen privé sanitair. De tijden dat u de shampoo of een handdoek vergeten bleek te zijn, behoren dan ook definitief tot het verleden.

Wilt u direct een comfortplaats met eigen sanitaire voorzieningen reserveren of heeft u nog aanvullende vragen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Stuur een mailtje naar info@campingdeberken.nl of doe uw boeking direct online!

Publicatie datum : 20-02-2021

Nieuwste blogs en nieuwsartikelen

Kamperen met de meivakantie!

22-04-2022
Meer info

Bekijk nu online de beschikbaarheid!

05-01-2022
Meer info

Kamperen op de Hondsrug: wat is er te doen? Onze top 4 activiteiten

04-12-2021
Meer info

Nieuw voor het seizoen 2022

27-10-2021
Meer info

Kom met Hemelvaart of Pinksteren kamperen op Camping de Berken!

17-10-2021
Meer info

Luxe verhuuraccommodaties in Drenthe

07-10-2021
Meer info