Wie op vakantie gaat, heeft tegenwoordig meer mogelijkheden dan ooit. Van avontuurlijke trektochten in het verre buitenland tot een verblijf in luxueuze hotels en van glamping op tropisches locatie tot kamperen op een camping in Drenthe. Hoewel die laatste optie minder spannend klinkt, is het helemaal zo gek nog niet. Waarom? Dat leggen we hieronder uit. Kamperen in Drenthe biedt namelijk tal van voordelen:

U verblijft in de prachtige natuur van Drenthe

Wuivende palmbomen, indrukwekkende rotslandschappen en een helderblauwe zee: het zijn de typische vakantiebeelden die veel mensen naar het buitenland lokken. Maar wist u dat ons eigen land ook het nodige te bieden heeft? Camping de Berken is gelegen middenin Unesco Geopark de Hondsrug. Een fascinerend landschap met tal van verrassingen zoals hunebedden, vennen, zandverstuivingen, bossen, heidevelden en schilderachtige brinkdorpen. En u hoeft er niet 15 uur voor te rijden…

U verblijft op een camping met moderne voorzieningen

Als u in Drenthe gaat kamperen, doet u dat natuurlijk bij Camping de Berken. In tegenstelling tot veel buitenlandse campings, weet u bij ons zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dat betekent schoon sanitair (en op sommige campingplaatsen zelfs privé sanitair), op het hele campingterrein stabiele WiFi en uiteenlopende handige centrumvoorzieningen. Het zijn de kleine dingen die een vakantie tot een succes maken!

Uw kinderen hebben de tijd van hun leven

Leuk hoor; zo’n trendy stedentrip in het buitenland. Maar hoe leuk vinden uw kinderen dat eindeloze shoppen eigenlijk? Een ding is zeker: een verblijf op Camping de Berken in Drenthe vinden ze geweldig. Dat komt onder meer door onze diverse gecertificeerde speeltuinen, onze mooie binnenspeelplaats de Berkabouter en ons uitgebreide recreatieprogramma met een variëteit van binnen- en buitenactiviteiten.

U verblijft op de ideale uitvalsbasis voor activiteiten

Hoewel het aangenaam toeven is op het campingterrein van Camping de Berken, bent u hier zeker niet toe veroordeeld. In de nabije omgeving kunt u namelijk tal van activiteiten ondernemen. Denk alleen al aan nabijgelegen dagattracties zoals Sprookjeshof Zuidlaren, Attractiepark Drouwenerzand, het hunebedcentrum in Borger en uiteenlopende zwembaden. Ook vindt u er golfbanen, een mountainbikeparcours, een manegebedrijf en diverse heerlijke restaurants. Genoeg te doen dus!

Publicatie datum : 30-04-2021

Nieuwste blogs en nieuwsartikelen

Kamperen met de meivakantie!

22-04-2022
Meer info

Bekijk nu online de beschikbaarheid!

05-01-2022
Meer info

Kamperen op de Hondsrug: wat is er te doen? Onze top 4 activiteiten

04-12-2021
Meer info

Nieuw voor het seizoen 2022

27-10-2021
Meer info

Kom met Hemelvaart of Pinksteren kamperen op Camping de Berken!

17-10-2021
Meer info

Luxe verhuuraccommodaties in Drenthe

07-10-2021
Meer info