Hou je van de luxe van een hotel maar ook van de rust van de natuur? Dan is het kiezen van je vakantiebestemming ongetwijfeld elk jaar weer een lastige puzzel. Camping de Berken biedt nu gelukkig de oplossing in de vorm van de Berkenstudio. Dat is een soort luxe hotelkamer, maar dan midden in de groene natuur van Drenthe. In dit artikel vertellen we je er alles over!

Hotelkamer in de natuur: waar vind je die?

Hotels zijn onlosmakelijk verbonden met luxe en comfort. Net zoals de natuur dat is met rust. Deze kracht is tegelijkertijd een zwakte. In een drukke hotelomgeving is het soms lastig om écht tot rust te komen, terwijl kamperen in de buitenlucht niet altijd even comfortabel is. Toch bewijzen we bij Camping de Berken dat de voordelen van beide vakantiestijlen heel goed te combineren zijn.

Op ons groene campingterrein in de luwte van de Drentse bossen hebben we namelijk meerdere Berkenstudio’s ingericht. Ze ademen de sfeer van een luxe hotelkamer: ruim van opzet, met comfortabele boxsprings én nog tal van andere faciliteiten. Een Berkenstudio is als reguliere variant of als Berkenstudio de Luxe te boeken.

Hotel midden in het Nederlandse bos gezocht?

Op de faciliteiten van de Berkenstudio’s komen we zo terug. Eerst willen we nog even ingaan op de ligging van deze bijzondere hotelkamers. Wist je bijvoorbeeld al dat Camping de Berken centraal gelegen is in UNESCO Geopark de Hondsrug? Dat betekent dat je direct in een natuurgebied stapt zodra jij ’s ochtends een voet buiten de deur van je studio zet.

Niet alleen is Camping de Berken hierdoor een ideale uitvalsbasis voor talloze activiteiten in de omringende natuur – denk aan wandelen en fietsen, golfen, paardrijden of mountainbiken – maar ook geniet je van het beste uitzicht dat een hotelkamer je maar kan bieden. De Berkenstudio’s zijn namelijk gelegen op een rustig deel van onze camping (zonder speelgelegenheid), waardoor je in alle rust kunt genieten van het prachtige natuurschoon op ons eigen campingterrein.

Weekendje weg in de rust van de Drentse natuur

Dat genieten doe je bijvoorbeeld vanaf de ruime veranda voor je Berkenstudio. Natuurlijk met comfortabele buitenset, aangrenzend keukentje (inclusief fornuis en koelkast) en uittrekbaar zonnescherm. De douche, wc, wastafel, bank en elektrische verwarming hebben we dan nog niet eens genoemd. Kortom: alles is aanwezig om zowel binnen als buiten aangenaam te vertoeven.

Wil je 's ochtends genieten van een heerlijk streekontbijt? Dit kun je eventueel toevoegen aan je reservering!

Zo ontbreekt het je werkelijk aan niets en ontstaat het unieke gevoel van een hotelkamer in de natuur zoals alleen Camping de Berken je dat kan bieden. Wil je een weekendje weg en heerlijk genieten van de rust in een bosrijke omgeving? Of wil je voor een langere periode kamperen en daarbij genieten van het comfort van een hotel? Bij Camping de Berken kan het allemaal.

Meer weten over onze hotelkamers in de natuur of direct een reservering plaatsen? 

Boek deze hier

Publicatie datum : 15-09-2021

Nieuwste blogs en nieuwsartikelen

Kamperen met de meivakantie!

22-04-2022
Meer info

Bekijk nu online de beschikbaarheid!

05-01-2022
Meer info

Kamperen op de Hondsrug: wat is er te doen? Onze top 4 activiteiten

04-12-2021
Meer info

Nieuw voor het seizoen 2022

27-10-2021
Meer info

Kom met Hemelvaart of Pinksteren kamperen op Camping de Berken!

17-10-2021
Meer info

Luxe verhuuraccommodaties in Drenthe

07-10-2021
Meer info