Campsite with private bathroom

Are you looking for a campsite with a private bathroom in the Netherlands? Then Camping de Berken is the place you seek. Camping de Berken is a beautiful campsite with private sanitary facilities, located in the nature of Drenthe. Camping de Berken is a place where you can truly relax. You can enjoy cycling or hiking adventures in the great surroundings. You can choose a pitch on the campsite with or without private bathroom. All pitches can be hired at very affordable prices.

Create an online price quote now!

Campsite with private bathroom

Several pitches at the campsite have a private bathroom. In that case you’ll have your own cabin with luxurious sanitary facilities. Inside this cabin you’ll find a toilet, wash basin and shower. Are you renting a pitch on our campsite with a private bathroom? Then you’ll have your sanitary facilities close to your caravan or tent, you don’t have to wait in line and you’ll always have all your belongings at hand. Many people also think it’s a pleasant idea to have their own sanitary facilities that they don’t have to share with others.

Do you have any questions about campsite pitches with a private bathroom or about other matters concerning Camping de Berken? If you would like to request a brochure or know which pitches with private sanitary facilities are still available, please contact us. We’re happy to help you arrange your dream holiday.

Dit is de plek waar u heerlijk tot rust kunt komen. In de geweldige omgeving kunt u heerlijk fietsen of wandelen. U kunt kiezen tussen een plaats op de camping met of zonder eigen sanitair. Alle plaatsen zijn tegen zeer betaalbare prijzen te huren.

Maak nu een online prijsopgave!

Camping met privé sanitair

Meerdere plaatsen op de camping hebben de beschikking over privé sanitair. U krijgt dan een eigen cabine met luxe sanitaire voorzieningen. In deze cabine vindt u een toilet, wastafel en douche. Huurt u een plaats op de camping met privé sanitair? Dan heeft u uw sanitaire voorzieningen mooi dichtbij uw caravan of tent, heeft u geen wachttijden en heeft u altijd al uw spullen bij de hand. Tevens vinden veel mensen het een prettig idee om eigen sanitair te hebben dat ze niet met anderen hoeven te delen.

Camping met eigen sanitair geeft kamperen met kinderen extra gemak

U gaat kamperen met de kinderen om tijdens de vakantie te ontsnappen aan de omgeving en het leefritme van thuis. Heerlijk eruit, genieten van de natuur en ervaren wat het is om terug te vallen op ‘primitieve’ voorzieningen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat u afscheid moet nemen van al uw comfort. Ook tijdens uw kampeervakantie heeft u recht op een beetje luxe en gemak.

Camping De Berken, prachtig gelegen in de natuur van Drenthe, is niet alleen een uitgesproken kindvriendelijke camping, maar ook een camping die denkt aan uw verblijfsgemak. Veel van onze ruime plekken zijn uitgerust met luxueus privé sanitair. Dat wil zeggen dat u de beschikking heeft over een eigen cabine met een toilet, wastafel en douche. Dat doet niet onder aan het comfort dat u thuis gewend bent.

Sommige dingen wilt u niet delen

Laten we eerlijk zijn. Er zijn dingen in het leven die u liever niet wilt delen. Sanitair kan bijvoorbeeld een van die dingen zijn. De een heeft er geen moeite mee, de ander wel. In het laatste geval is het natuurlijk geweldig dat u kunt kiezen voor een camping met privé sanitair. Pal naast uw tent of caravan. U staat nooit in de rij, u heeft al uw badspullen bij de hand en u zorgt er zelf voor dat de voorzieningen voldoen aan uw hygiëne-eisen.

Met kinderen is het helemaal fijn om over een eigen toilet, wastafel of douche te beschikken. Veel kinderen moeten om de haverklap naar het toilet en ook vaak volkomen onverwachts. Dan is het fijn als ze direct van het eigen sanitair gebruik kunnen maken. Houdt u graag een oogje in het zeil? Met een eigen voorziening hoeft u niet iedere keer hoeft te lopen naar het dichtstbijzijnde sanitaire blok. U blijft lekker in uw tuinstoel zitten en kunt direct actie ondernemen als uw kinderen u nodig hebben.

Privé sanitair is privégemak

Een cabine met privé sanitair biedt bovendien een groot gevoel van comfort bij het verschonen en wassen van een pasgeboren baby. U heeft alles bij de hand, hoeft niet met spullen heen en weer te lopen, en bent verzekerd van een schone omgeving. Ons personeel doet er alles aan om ook de collectieve voorzieningen spik en span te houden, en we scoren daar hoog in, maar een eigen cabine biedt natuurlijk nóg betere garanties op blinkend schoon sanitair.

Privé sanitair is privégemak. Stel, u komt terug van een enerverende dag in de omgeving. U heeft met het hele gezin een fietstocht ondernomen, u heeft een avontuurlijke expeditie langs de hunebedden gemaakt, of de kinderen hebben zich uitgeleefd op een van de vele Drentse pretparken. Dan is het toch heerlijk dat u en de kinderen om beurten onder de douche kunnen, zonder elkaar uit het oog te verliezen? Een plek op de camping met privé sanitair biedt die luxe.

Reserveer uw plek op onze camping met privé sanitair tijdig

Op onze kindvriendelijke camping hebben we veel plaatsen met modern privé sanitair ingericht. Daar is ook een aantal plaatsen bij met direct zicht op een speeltuintje, wat een extra voordeel is als u gaat kamperen met jonge kinderen. Wilt u verzekerd zijn van een mooie plek op onze camping met privé sanitair? Dan is op tijd reserveren aan te bevelen. U kunt ons altijd vooraf bellen voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken voor een onvergetelijke kampeervakantie – anders dan thuis, maar wel met de luxe van thuis.

Heeft u nog vragen over de camping plaatsen met privé sanitair of over andere zaken omtrent camping de Berken? Wilt u een brochure aanvragen of weten welke plaatsen met privé sanitair nog vrij zijn, neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag met het verzorgen van uw droomvakantie.

Boek nu uw privé sanitair!

Impression