Trekkershut Drenthe

Wilt u overnachten in een trekkershut in Drenthe? Dan kunt u bij Camping de Berken goed terecht. Wanneer u een fietsvakantie maakt, hebben wij de ideale trekkershut in Drenthe voor u. Ook voor mensen die rondtrekken of op doorreis zijn, zijn onze trekkershutten zeer geschikt. Onze trekkershutten zijn nette, knusse en comfortabele hutten voor 4 personen.

Meer informatie? Bekijk nu onze trekkershutten!

Trekkershut Drenthe

Als u bij ons een trekkershut in Drenthe huurt, kunt u gebruik maken van ons sanitair . Wij proberen onze sanitairgebouwen zo vaak mogelijk schoon te maken, om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Ook kunt u gebruik maken van Wifi , bijvoorbeeld om de rest van uw reis uit te stippelen terwijl u bij ons verblijft.

U kunt bij ons een trekkershut in Drenthe voor 1 nacht huren, maar de hutten zijn ook zeker geschikt voor een langer verblijf. U betaalt bij ons per nacht een vaste, lage prijs. Op die manier kunt u zolang blijven als u wilt en zit u niet vast aan bijvoorbeeld een tarief voor een week.

U kunt natuurlijk 1 nacht in onze trekkershut in Drenthe verblijven, maar wij raden u aan wat langer te blijven zodat u van onze prachtige omgeving kan genieten. Onze camping ligt in een prachtig natuurgebied waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Ook zijn er vele zwembaden en dagattracties in de buurt. Bij dagattracties kunt u denken aan het hunebedcentrum, een attractiepark en het boomkroonpad, waarbij u tussen de boomtoppen kunt wandelen.

Benieuwd naar de kosten? Maak nu een online prijsopgave

Top