Karaktervolle Groene Camping in Drenthe

Wat is een Karaktervolle Groene Camping?

Een karaktervolle groene camping is een kleinschalige camping waar persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel staan. De camping is gelegen in een natuurlijke omgeving, waar rust en stilte heerst. Authenticiteit is een belangrijk kenmerk van deze camping, waarbij de eigenaren er alles aan doen om de gasten een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden. Daarnaast is duurzaamheid en milieuvriendelijkheid een belangrijk aspect van deze camping. Door het gebruik van groene energie en het verminderen van afval wordt er gezorgd voor een minimale impact op de natuur. Camping de Berken is een karaktervolle groene camping in Drenthe en biedt de perfecte combinatie van ontspanning, natuur en duurzaamheid.

logo_kgc

Ontdek onze KGC camping in Drenthe
Autovrije tentenveld

Daarom Karaktervolle Groene Camping de Berken

  • Karaktervolle Groene Camping De Berken in Drenthe is door de ligging een ideale plek voor natuurliefhebbers.
  • Omringd door prachtige natuur biedt de camping ruime kampeerplekken met privacy.
  • De gezellige sfeer op de camping zorgt ervoor dat jong en oud zich hier thuis voelen.
  • Er zijn veel activiteiten te doen, zodat niemand zich hoeft te vervelen.
  • Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij De Berken en er wordt dan ook veel aandacht besteed aan het milieu.
  • De persoonlijke benadering en gastvrijheid van het personeel maken het verblijf op deze camping helemaal compleet.
  • Kortom, De Berken is dé karaktervolle groene camping in Drenthe waar je gegarandeerd een heerlijke vakantie zult beleven!
Bekijk de faciliteiten op onze camping

Kamperen op onze KGC camping in Drenthe

Huurchalet 4-persoons de luxe.jpg

Huur een vakantiehuisje op onze karaktervolle groene camping

Op onze karaktervolle groene camping in Drenthe bieden wij verschillende typen vakantiehuisjes aan die geschikt zijn voor maximaal 6 personen. Zo is er voor elk gezelschap een passend huisje beschikbaar. Speciaal voor gezinnen hebben wij vakantiehuisjes bij een speeltuintje geplaatst, zodat de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken terwijl de ouders ontspannen op de veranda. Voor wie juist rust zoekt, hebben wij 2-persoons vakantiehuisjes die rustig gelegen zijn op ons terrein. Alle huisjes zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien, zodat u van een zorgeloze vakantie kunt genieten. De ruime veranda's zijn voorzien van gedeeltelijke overkapping of schaduwdoek, zodat u ook op warme dagen heerlijk buiten kunt zitten. Kortom, op onze karaktervolle groene camping in Drenthe vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie!

Bekijk de beschikbaarheid of boek direct!

Huur een vakantiehuisje op onze karaktervolle groene camping

Luchtfoto camping de berken2