Kamperen in Drenthe

Wie comfortabel wil kamperen in Drenthe is bij Camping de Berken aan het juiste adres. Wij zijn een kleinschalige, gemoedelijke familiecamping midden in de prachtige en unieke natuur van Drenthe. Hier vindt ook u ongetwijfeld uw plekje! Gezellige kleine velden met speeltoestellen, laantjes met rust en privacy, beschut, tussen de bomen of liever in de zon? Er is voor elk wat wils.

Als u bij ons komt kamperen in Drenthe, ervaart u het gevoel van buitenleven, maar natuurlijk wel met een beetje luxe. Vrijwel al onze plaatsen zijn voorzien van water, elektriciteit, riolering en tv-aansluiting. Wij hebben 2 vloer-verwarmde sanitairgebouwen. Maar voor wie er niet van houdt sanitair te moeten delen, hebben wij ook enkele comfortplaatsen met privé sanitair. Dit privé sanitair bestaat uit een douche, wastafel en toilet.

Kamperen met uw hond?

Onze camping in Drenthe is zeer geschikt voor als u uw hond mee wilt nemen op vakantie. Vanaf de camping loopt u zo het bos in, zodat u ook samen met uw hond heerlijk kunt genieten van de Drentse natuur.

Kijk hieronder voor de beschikbare plaatsen:


Top