Kamperen in Drenthe

Wie comfortabel wil kamperen in Drenthe is bij Camping de Berken aan het juiste adres. Wij zijn een kleinschalige, gemoedelijke familiecamping midden in de prachtige en unieke natuur van Drenthe. Hier vindt ook u ongetwijfeld uw plekje! Gezellige kleine velden met speeltoestellen, laantjes met rust en privacy, beschut tussen de bomen of liever in de zon? Er is voor ieder wat wils.

Als u bij ons komt kamperen in Drenthe, ervaart u het echte buitenlevengevoel, maar natuurlijk wel met een beetje luxe! Vrijwel al onze plaatsen zijn voorzien van water, elektriciteit, riolering en tv-aansluiting. Daarnaast beschikken we over 2 sanitairgebouwen, inclusief vloerverwarming. Maar voor wie er niet van houdt om sanitair te moeten delen, hebben wij ook enkele comfortplaatsen met privé sanitair. Dit privé sanitair bestaat uit een douche, wastafel en toilet.

Nieuw in 2019: Houdt u van ruimte en luxe? Bekijk dan eens onze nieuwe comfort XL plaatsen! Naast extra ruimte 150 m2+ heeft u de beschikking over een eigen picknickbank en een stalling voor uw fietsen.

Kamperen met uw hond?

Onze camping in Drenthe is zeer geschikt voor als u uw hond wilt meenemen op vakantie. Vanaf de camping loopt u zo het bos in, zodat u ook samen met uw hond heerlijk kunt genieten van de Drentse natuur.

Kijk hieronder voor de beschikbare plaatsen:


Top