Familiecamping Drenthe

Bent u op zoek naar een familiecamping in Drenthe waar u met het hele gezin kunt kamperen? Dan is Camping de Berken iets voor u. Deze familiecamping in Drenthe heeft voor het hele gezin wat te bieden. Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen met de vele speeltoestellen die over de camping verspreid zijn. Is het een dagje wat minder mooi weer? Op onze familiecamping in Drenthe bevindt zich een grote binnenspeelplaats waar de kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Tevens vindt u op onze kindercamping in Drenthe een enthousiast animatieteam die leuke activiteiten met uw kinderen onderneemt. Ook voor de ouders heeft Camping de Berken, onze familiecamping in Drenthe genoeg te bieden. Doordat de camping midden in de natuur van Drenthe is gelegen is het de ideale locatie om te ontsnappen aan het dagelijkse leven en eens goed tot rust te komen. Tevens kunt u geweldige wandel- en fietstochten maken in de prachtige omgeving van onze familiecamping in Drenthe.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Familiecamping Drenthe

In de omgeving van onze familiecamping in Drenthe is genoeg te doen. Voor kinderen die van zwemmen houden zijn er vier zwembaden in een straal van 5 kilometer rondom de camping te vinden. Wilt u graag mountainbiken, paardrijden of golfen tijdens uw vakantie in Drenthe? Voor deze sporten zijn faciliteiten te vinden vlakbij de familiecamping in Drenthe. Ook zijn er diverse dag attracties in de buurt, zoals attractiepark Drouwerzand, het boomkroonpad en het hunebedcentrum. Kortom: of u nu tot rust wil komen of juist een actieve vakantie wil, bij familiecamping de Berken in Drenthe kan het allemaal.

  • Met onze vele faciliteiten voor kinderen vervelen ze zich geen moment
  • Ook in de omgeving van de camping is van alles te doen

Kamperen op een familiecamping in Drenthe? Kom dan nu naar camping de Berken voor een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin.

Top