Camping nabij Wildlands Emmen

Camping de Berken is een familiecamping nabij Wildlands Adventure Zoo in Emmen, Drenthe. Wildlands Adventure Zoo Emmen biedt vermaak voor jong en oud. In het nieuwe “dierenpark” maak je samen met familie en vrienden een wereldexpeditie in één dag. Beleef de drie werelddelen Jungola, Serenga en Nortica en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Jij bepaalt zelf hoe je dit ‘adventure’ wilt beleven en in welk tempo. Wildlands biedt zelfs vertier voor meerdere dagen waardoor u het perfect kunt combineren met een verblijf bij Camping de Berken in Drenthe. Wildlands Adventure Zoo ligt op 30 minuten rijden van de camping en is dus prima met de auto te bereiken.

Meer informatie? Bekijk dan ons aanbod aan huur en kampeermogelijkheden

Camping nabij Wildlands in Emmen

Camping de Berken is een camping gelegen nabij Wildlands Emmen, hét ideale uitje voor het hele gezin! Dat is nog niet alles, want ook op onze familiecamping kunnen kinderen zich uitstekend vermaken. Er zijn 8 verschillende speelmogelijkheden verspreid over de hele camping. Is het slecht weer? Dan kunnen ze terecht in onze binnenspeeltuin. Tevens is er veel te doen voor peuters. In de vakanties is er een animatieteam die de kinderen vermaken. Gaat u naar onze camping bij Wildlands Emmen, dan weet u dus zeker dat de kinderen een geweldige tijd zullen hebben, zowel in het attractiepark, als op de camping zelf. Naast een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen zijn er nog meer attracties in de omgeving van camping de Berken.

Fietsen in de buurt van Camping de Berken?

Houdt u van rust en fietsen? Combineer dan uw bezoek aan onze camping met een prachtige fietstocht over de Drentse Hondsrug en laat u verrassen door de mooie natuur die Drenthe te bieden heeft? Natuurlijk mag u de Hunebedden in ons prachtige gebied niet missen.

Een geweldige vakantie voor de hele familie? Daarvoor hoeft u helemaal niet ver van huis te gaan. Kom naar camping de Berken, een luxe camping gelegen in de prachtige natuur van Drenthe. Dit is een camping nabij Wildlands Adventure Zoo Emmen: een waar feest voor het hele gezin.

Top