Camping privé sanitair

Een camping met privé sanitair staat voor kamperen met net dat beetje extra luxe.

Meer informatie? Lees meer over het privé sanitair!

Camping privé sanitair

Bent u op zoek naar rust, ruimte en privé sanitair op uw camping? Dan bent u bij Camping de Berken aan het juiste adres. Gelegen aan het natuurgebied “het Drouwenerzand” kunt u hier heerlijk tot rust komen met de luxe van privé sanitair bij uw plaats.

Wij hebben 105 plaatsen waar uw eigen caravan, tent of camper kan staan. Wij hebben 2 nette en verwarmde sanitairgebouwen die een paar keer per dag worden schoongemaakt. Ook hebben we 32 plaatsen op de camping waar u de beschikking heeft over privé sanitair. Zo hoeft u nooit meer te wachten tot er een douche vrij is. Bovendien is uw privé sanitair altijd dichtbij uw plaats op de camping en hoeft u maar een klein stukje te lopen, wat vooral ’s nachts en als het regent, prettig is. Het privé sanitair op onze camping bestaat uit een toilet, douche en wastafel.

Als u geen eigen caravan, camper of tent heeft, kunt u ook terecht in één van onze stacaravans. Dit zijn mooie, volledig ingerichte verblijven waar u uiteraard ook de beschikking heeft over uw eigen sanitair op de camping

Wees er snel bij, want voor de plaatsen op de camping met privé sanitair geldt op = op.

Top