Camping met privé sanitair

Bent u op zoek naar een camping met privé sanitair in Nederland? Dan is camping de Berken wat u zoekt. Camping de Berken is een prachtige camping met privé sanitair, gelegen in de natuur van Drenthe. Camping de Berken is de plek waar u heerlijk tot rust kunt komen. In de geweldige omgeving kunt u heerlijk fietsen of wandelen. U kunt kiezen tussen een plaats op de camping met of zonder privé sanitair. Alle plaatsen zijn voor zeer betaalbare prijzen te huren.

Maak nu een online prijsopgave!

Camping met privé sanitair

Meerdere plaatsen op de camping hebben de beschikking over privé sanitair. U krijgt dan een eigen cabine met luxe sanitaire voorzieningen. In deze cabine vindt u een toilet, wastafel en douche. Huurt u een plaats op de camping met privé sanitair? Dan heeft u uw sanitaire voorzieningen mooi dicht bij uw caravan of tent, heeft u geen wachttijden en heeft u altijd al uw spullen bij de hand. Tevens vinden veel mensen het een prettig idee om eigen sanitair te hebben dat ze niet met anderen hoeven te delen.

Heeft u nog vragen over de camping plaatsen met privé sanitair of over andere zaken omtrent camping de Berken? Wilt u een brochure aanvragen of weten welke plaatsen met privé sanitair nog vrij zijn, neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag met het verzorgen van uw droomvakantie.

Top