Camping eigen sanitair

Een camping met eigen sanitair is Camping de Berken. Een prachtige camping in het bos met uw eigen sanitair, gelegen in de natuur van Drenthe. Bij ons heeft u de rust, ruimte en privacy om helemaal tot rust te komen van uw drukke stadsleven.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Camping eigen sanitair

Op onze camping kunt u terecht met uw tent, caravan of camper. Bij ons heeft u de beschikking over netjes en schoon sanitair , maar u kunt op onze camping ook kiezen voor uw eigen sanitair. Met de luxe van uw eigen sanitair op de camping hoeft u nooit in de rij te staan, hoeft u niet ver te lopen en weet u zeker dat alles schoon is. Uw eigen sanitair op onze camping zal bestaan uit een douche, toilet en wastafel. Ook met kleine kinderen die u moet begeleiden bij het douchen en het naar het toilet gaan is uw eigen sanitair op de camping erg makkelijk.

Wij hebben weliswaar geen eigen zwembad, maar er zijn 3 zwembaden binnen een straal van 5 km rond onze camping. Zo kunt u op de warme dagen verkoeling zoeken bij één van deze zwembaden. Hier vindt u meer informatie over de zwembaden. We hebben maar 24 plaatsen op de camping die beschikken over eigen sanitair, dus wees er gauw bij.

Top