Camping Drenthe

Bent u op zoek naar een gezellige camping in Drenthe? Dan moet u bij Camping de Berken zijn! Camping de Berken is een camping die zich midden in de natuur van Drenthe bevindt. Bij ons kunt u comfortabel kamperen in een natuurlijk omgeving, zonder drukte en lawaai. Hierdoor kunt u helemaal tot rust komen tijdens uw vakantie.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Camping Drenthe

U kunt bij ons terecht met uw eigen camper, caravan. vouwwagen of tent. Vrijwel alle plaatsen beschikken over elektriciteit (16 amp.), water, vuilwaterafvoer en tv-aansluiting. Daarnaast zijn 32 plaatsen voorzien van eigen sanitair, waardoor u uw douche, wc en wastafel bij de hand heeft. De meeste plaatsen zijn aan 3 zijden afgeschermd met bosschages, hetgeen u privacy en beschutting biedt.

Het is ook mogelijk om bij onze camping in Drenthe een geheel ingerichte stacaravan of trekkershut te huren.

Wij zijn de ideale vakantiegelegenheid voor gezinnen met kinderen van 0 t/m 10 jaar. In de mei- en zomervakantie hebben wij een animatieteam dat verschillende uitdagende activiteiten voor uw kinderen verzorgt. Op verschillende velden zijn speeltoestellen te vinden, waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Onze camping in Drenthe heeft daarnaast een grote overdekte speelplaats, waar kinderen kunnen spelen als het weer wat minder is. Hier staat een spannend uitgebreid speeltoestel waar kinderen heerlijk kunnen klimmen en klauteren. Ook is er een peuterspeelhoek en een knutselzolder aanwezig. Als uw kind zich goed vermaakt, heeft u pas echt vakantie!

Ontsnappen aan het drukke stadsleven en lekker vakantie vieren in de prachtige natuur van Drenthe, daarvoor bent u bij Camping de Berken helemaal aan het juiste adres.

Top