Camping bij het Drouwenerzand

Camping de Berken is een fantastische camping bij het Drouwenerzand in Drenthe. Attractiepark Drouwenerzand is een geweldig dagje uit waar kinderen tot 14 jaar zich helemaal zullen uitleven. In pretpark Drouwenerzand kunnen kinderen de hele dag spelen in de vele attracties, het pretpark biedt onbeperkt vermaak en bij een bezoek aan het Drouwenerzand zit het eten en drinken bij de prijs in. Camping de Berken is een nette, betaalbare camping vlak bij het Drouwenerzand. Het attractiepark ligt op slechts 700 meter van de camping en is dus makkelijk lopend te bereiken. Via camping de Berken bij het Drouwenerzand, kunt u de toegangskaartjes voor zeer scherpe prijzen kopen.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Camping bij het Drouwenerzand

Camping de Berken is een camping gelegen bij het Drouwenerzand, hét ideale uitje voor kinderen. Dat is nog niet alles, want ook op de camping zelf kunnen kinderen zich uitstekend vermaken. Er zijn vele speeltoestellen verspreid over de hele camping te vinden. Is het slecht weer? Dan kunnen ze terecht in onze binnenspeelplaats. Tevens is er veel te doen voor peuters. In de vakanties is er ook een animatieteam dat de kinderen zal vermaken. Gaat u naar decamping bij het Drouwenerzand, dan weet u dus zeker dat de kinderen een geweldige tijd zullen hebben, zowel in het attractiepark, als op de camping zelf. Naast een bezoek aan het Drouwenerzand zijn er nog meer attracties in de omgeving van camping de Berken.

Een geweldige vakantie voor ouders en kinderen? Daarvoor hoeft u helemaal niet ver van huis te gaan. Kom naar camping de Berken, een luxe camping gelegen in de prachtige natuur van Drenthe. Dit is een camping bij het Drouwenerzand: een waar feest voor kinderen. Ook op de camping zelf is van alles te doen.

Top