Camping Borger

Camping de Berken is een gemoedelijke, kindvriendelijke camping nabij Borger. Bij ons kunt u weer helemaal bijtanken en ontspannen, met dank aan de rust en ruimte die de omgeving van Borger, waar onze camping dichtbij ligt, biedt.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Camping Borger

Onze camping bij Borger is een geweldige vakantiebestemming voor kinderen. Zo hebben wij een animatieteam dat de hele dag leuke activiteiten voor kinderen verzorgt. ’s Ochtends wordt er vaak geknutseld en ’s middags doen we zoveel mogelijk uitdagende spellen buiten in het bos. Daarnaast hebben wij ook vele veilige en gecertificeerde speeltoestellen over de hele camping verspreidt. Vanaf uw plaats kunt u zien hoe uw kinderen zich uitleven op de speeltoestellen. Voor kinderen die van avontuur houden, hebben we uitgebreide klim- en klautertoestellen. Ook hebben we speelbos waar kinderen hun eigen hut kunnen bouwen van natuurlijke materialen.

Onze camping bij Borger beschikt over een campingwinkeltje, waar u naast levensmiddelen ook kranten en fiets- en wandelroutes kunt kopen. Ook kunt u er ’s ochtends verse broodjes halen. Verder hebben wij een wasserette met vrieskist voor koelelementen en een bibliotheek met boeken voor zowel volwassenen en kinderen.

De camping ligt ca. 5 km van Borger, de hunebedhoofdstad van Nederland. U kunt dus lekker gaan wandelen of fietsen om hunebedden te bekijken of om gewoon van de natuur te genieten. Voor wie van zwemmen houdt zijn er ook vele mogelijkheden, er zijn maar liefst 3 zwembaden vlakbij de camping. Op 700 meter van onze camping vindt u attractiepark “het Drouwenerzand”, een groot feest voor alle kinderen. Hier vindt u nog meer aanraders over wat er in de omstreken van Borger en van onze camping te beleven valt.

Top