U zoekt een camping waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen, maar waar u zelf de nodige rust kunt vinden. Dat kan bij Camping de Berken in Drenthe. U bent even helemaal weg en vergeet de dagelijkse beslommeringen die horen bij het leven in onze haastige maatschappij. Voor maximale ontspanning is het zelfs het beste om ook internet even te laten voor wat het is.

Internet in uw tent, chalet of trekkershut

Maar laten we eerlijk zijn: tegenwoordig kunnen we eigenlijk niet meer zonder. Want voor het plannen van dat leuke uitje naar dat attractiepark in de buurt van de camping, wilt u even snel online kijken wat de precieze openingstijden zijn. En om te weten of uw favoriete voetballer in de transferperiode van club is gewisseld, wilt u toch even snel op internet kijken…

Er kunnen zelfs nog belangrijker redenen zijn waarom u eigenlijk niet offline kunt zijn. Misschien verwacht u belangrijke e-mail of heeft u verplichtingen voor uw werk waarvoor u internet, ook op vakantie, hard nodig heeft. Speciaal voor al deze gevallen biedt Camping de Berken gratis wifi, zodat u altijd en overal snel online bent. Of u nu een tent, een trekkershut of een chalet huurt.

Helemaal gratis online op het hele campingterrein

Natuurlijk zijn wij niet de enige camping in Nederland met gratis wifi. Wél uitzonderlijk is het feit dat ons draadloze signaal beschikbaar is over ons gehele kampeerterrein. Voorbij zijn de tijden dat u naar een campingkantine moet lopen om online de weersvooruitzichten te checken of dat u met uw telefoon staat te zwaaien in een wanhopige poging een 4G-signaal op te vangen.

Een andere bijzonderheid is dat gebruik maken van ons internet geheel gratis is. Daar waar andere campings soms hoge tarieven rekenen per dag of per minuut, zit gebruik van wifi bij Camping de Berken standaard in de prijs inbegrepen. Wij maken hierbij geen onderscheid in intensiteit van het gebruik – ook als u veel online bent, blijft het internet bij ons gewoon gratis.

Makkelijk contact met vrienden en familie

De gratis wifi op onze camping in Drenthe biedt tal van mogelijkheden. Skype op het terrein voor uw chalet met het thuisfront en richt uw telefoon of tablet op de nabij gelegen speelveldjes om te laten zien hoe kindvriendelijk de camping is. Of geef familie en vrienden een tour van het campingterrein en loop rond zonder dat het signaal wegvalt.

Het 24/7 beschikbare internet op Camping de Berken zorgt eenvoudigweg voor nog meer luxe en comfort. Leun ontspannen achterover in uw campingstoel terwijl u online uw vakantie verder plant. De mogelijkheden zijn eindeloos. Meer weten of direct een boeking plaatsen? Mail naar info@campingdeberken.nl of boek online uw vakantie!

Publicatie datum : 01-04-2021

Nieuwste blogs en nieuwsartikelen

Kamperen met de meivakantie!

22-04-2022
Meer info

Bekijk nu online de beschikbaarheid!

05-01-2022
Meer info

Kamperen op de Hondsrug: wat is er te doen? Onze top 4 activiteiten

04-12-2021
Meer info

Nieuw voor het seizoen 2022

27-10-2021
Meer info

Kom met Hemelvaart of Pinksteren kamperen op Camping de Berken!

17-10-2021
Meer info

Luxe verhuuraccommodaties in Drenthe

07-10-2021
Meer info