Over ons

Camping de Berken is een heus familiebedrijf. In 1960 zijn Jaap & Lammie Heijn begonnen met het naastgelegen “Theehuis Heijn”. Vanaf 1967 hebben zij de camping echter bestierd vanuit een bedrijfswoning  op het campingterrein. Dochter Bea en haar man Jan van der Weide meldden zich in 1979. In deze samenstelling is het bedrijf tot 1989 gerund. In dat jaar is dochter Agnes met haar man Henk Kaptein het team komen versterken.

Tot 2010 hebben we in de genoemde samenstelling Camping de Berken verder ontwikkeld en gemaakt tot wat het nu is, een modern en kwalitatief goed bedrijf (ANWB-waardering 9,4) met toch veel aandacht voor de individuele kampeerder.

Het team is vanaf 2011 uitgebreid met Jos van der Weide, zoon van Bea & Jan en dus de 3e generatie!

Jos heeft een opleiding in de vastgoedwereld genoten, maar heeft na wat omzwervingen besloten dat er ook in de recreatie voldoende uitdagingen liggen.

Komen we nog even terug op het oude Theehuis Heijn; dit horecapand is na 44 jaar verpacht te zijn geweest weer helemaal terug in eigen hand. Agnes en Henk nemen daar de honneurs waar terwijl Jan, Bea en Jos van der Weide zich voornamelijk met de camping bezig houden.

Men zegt: de jeugd heeft de toekomst. Welnu, op Camping de Berken is dat zeker van toepassing gezien de personele ontwikkelingen! Maar hoe een en ander ook zal gaan lopen,

Camping de Berken blijft een kleinschalig, gemoedelijk kampeerterrein. Voor u betekent dat er bijv. altijd ruimte zal zijn voor een gemoedelijk praatje.

Waarom wij nog steeds heel veel plezier in ons werk hebben? “Omdat uw vakantie zo belangrijk voor u is!”

Graag tot ziens op Camping de Berken!

Bea, Jan, Agnes, Henk en Jos

Top