Brasserie de Berken

In onze naastgelegen brasserie vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. De gezellige inrichting van de brasserie is een mix van moderne elementen met het gebruik van natuurlijke materialen en authentieke details van “vroeger”. Om het echte buitengevoel te ervaren, voeren aardse kleuren de boventoon.

Altijd gezelligheid, bij weer of geen weer

Binnen vindt u een grote leestafel waar de krant voor u klaar ligt. Bij minder mooi weer brandt de houtkachel en kunt u zich nestelen op de bank met iets lekkers erbij. Voor de kleinsten onder ons is er een knusse speelhoek en een boekenboom met spelletjes. Buiten bij de brasserie een mooie ontdek- en speeltuin.

Heerlijk eten en drinken met prachtig uitzicht

Bij de brasserie kunt u genieten van ons gevarieerde aanbod aan eten en drinken. Zo serveren we heerlijke Italiaanse fairtrade koffie met huisgemaakte plaatappeltaart en Drentse honing, een gevarieerde lunch of een uitgebreide borrelplank. Daarnaast beschikken we over een kwalitatief goede menukaart. Met regelmaat werken we ook met heerlijke streekproducten!

Buiten op het terras kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het tegenover gelegen heidegebied. Met een beetje geluk lopen de reeën te grazen. Bij de brasserie zit u heerlijk uit de wind en kunt u in het zonnetje genieten van iets lekkers.

Afhaalmaaltijden

Voor campinggasten van Camping de Berken bieden wij de mogelijkheid om tot 18.00 uur patat en snacks af te halen. Om te bestellen of voor andere vragen kunt u bellen met 0599-564235.

Meer over onze brasserie?

Bekijk de website

Foto’s

Top